• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e bomba çağrı

Yeniakit Publisher
2020-08-04 15:16:00 -
Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e bomba çağrı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e flaş bir çağrıda bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ayasofya'yı ziyaretine ilişkin konuştu.

Devlet Bahçeli, Meral Akşener'e 'Evine dön' çağrısı yaparak, "İYİ Parti Genel Başkanı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’i geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek iki rekât Tahiyyetü’l-mescid namazı kıldı. Tahiyyetü’l-mescid namazı mescidin selamlanması, saygı gösterilmesi demek ise de, esasen Yüce Allah’a şükür, saygı ve tazimdir. Bana göre bu ziyareti ve ibadeti ziyadesiyle memnuniyet vericidir. Allah kabul etsin. Zillet İttifakı’nın üç asıl ortağından ikisinin, yani CHP ile örtülü ortak HDP’nin Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’e menfi yaklaşımı ortadadır. Ancak İYİ Parti Genel Başkanı son hareketiyle onlardan ayrışmış, ayrı düşmüştür. Meral Hanımın kendisi adına hayırlı bir gelişmedir. Meral Hanım'ın bu ittifaktan bir hayır gelmeyeceğini görüp derhal ve çok kısa zaman içinde evine dönmesi doğru olacaktır" dedi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ekrem

Muhterem ve değerli liderim sayın devlet bahçeli beyefendi sizlerin ve tüm islam aleminin kurban bayramı mübarek olsun ama lakin meral aksenerin İstanbul sözleşmesi denen belayı savunması bizlerin vicdanı fevkalade yaralanmistir ve 15 Temmuz hain darbesinden önce ben başbakan olacağım demesi ve yurtta sulh cihanda sulh demesi ve Erdoğan hesap vereceksiniz demesi sizlerin unutmuş olamazsınız sayın başkanım ben meral hanımın bunları açıklamasını izahini yapmadikca kattiyen hangi pislikten gelmişse geri dönsün oraya onun İçişleri Bakanı olduğu dönemde bizleri fefkalede fazlasıyla rencide ve mağdur etmiştir örnekse güneydoğuda bizim köy dahil olmak uzere köy yakmalari unutmadık

Bahçeli

Bahçeli güzel demiş ama Akşener gözlerden çok düştü. Özellikle İstanbul’da Makarios ‘un başkan seçilmesini sağlayarak. Ayrıca zilletin diğer ortağı Karamollaoğlu nu unutmuş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23