• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Kayışı kopartmış, şanzımanı dağıtmıştır!

Yeniakit Publisher
2020-01-12 13:39:00 - 2020-01-12 13:43:38
Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Kayışı kopartmış, şanzımanı dağıtmıştır!

Ankara'da partisinin düzenlediği kampın kapanış oturumunda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Bahçeli "Densiz, cahil, maskara" gibi ifadeler kullandı. Bahçeli, konuşmasının devamında CHP Lideri'nin kayışı koparıp, şanzımanı dağıttığını belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da partisinin düzenlediği kampın kapanış oturumunda kameralar karşısına geçti.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Lideri, Türkiye'nin Libya'ya konusunda attığı adımlara karşı çıkanlara sert bir dille cevap verdi.

"Cahil, densiz, siyasi maskara"

Devlet Bahçeli, "Ne işimiz var Suriye'de, ne arıyoruz Libya'da diyenler, görevli ve taşeron değillerse, kesinlikle tarih ve coğrafya cahilleridir. Bunlar, değil devlet yönetmeyi, kendilerini bile yönetmekten mahrum kalmış densizlerdir. Muhalefet yapmayı, Türkiye'yi muhaliflikle, yabancılara muhbirlikle karıştıran ve kaynaştıran siyasi maskaraların tekne gibi rotalarını kaybettiği ortadadır. Türkiye'nin olmadığı bir Orta Doğu'yu ya da Akdeniz tablosunda kuşun, kurdun, karıncanın bile hayat hakkı olmayacaktır. Aynı şey, Balkanlar ve Kafkaslar için de geçerlidir." şeklinde konuştu.

"Kılıçdaroğlu kayışı kopartmış, şanzımanı dağıtmıştır"

Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerine devam eden MHP Lideri, "Kılıçdaroğlu kayışı kopartmış, şanzImanı dağıtmıştır. Kılıçdaroğlu, salladıkça sallamıştır. CHP Genel Başkanı kurusıkı atmakta, baltayı taşa vurmaktadır.

Fizan'ın yerini gösterin destek Filipinler'i gösterir

Fizan'ın haritada yerini gösterin dese gösteremez. Gösterse gösterse Filipinler'in yerini gösterir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Fizan ile Türk askerinin gideceği yer arasında en küçük bağlantı bulamazsınız.

Kılıçdaroğlu yalan anıtıdır

Bir bakıyorsunuz Kılıçdaroğlu niye herkesin olduğu yerde biz yokuz diyor. Bir bakıyorsunuz ne işimiz var deyip kendisiyle çelişiyor. Kılıçdaroğlu yalan anıtıdır. FETO'nun CHP'de kurduğu düzeni görmeyip üç maymunu oynarlar. Kılıçdaroğlu'nun sözleri yalandır. " dedi.

CHP-HDP-İP

Bilindiği üzere CHP, HDP, ve İyi Parti Türk askerinin Libya'ya gitmemesi için Meclis'e gelen tezkereye hayır oyu vermişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türk askerinin Libya'ya gitmesinin bölgeye fayda sağlamayacağını savunmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Dsngalak

Bu adam  söyledigini bildigi yok 

17-25 hırdıza suç üstü

SARAYIN SAHİBİNİ SAVUNMAK İÇİN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23