• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEM Parti'nin Öcalan başvurusu! Adalet Bakanı'ndan açıklama geldi

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
DEM Parti'nin Öcalan başvurusu! Adalet Bakanı'ndan açıklama geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'nin teröristbaşı Öcalan ile görüşme talebine ilişkin konuştu.

DEM Parti, geçtiğimiz günlerde Abdullah Öcalan ile görüşme talebinde bulunmuştu. DEM Parti'nin talebi sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan beklenen yanıt geldi.

Değerlendirmenin devam ettiğini aktaran Bakan Tunç, başvuruya makul bir süre içerisinde yanıt verileceğini bildirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Geçen hafta dilekçe ulaştırıldı. Değerlendirmemiz devam ediyor. Makul süre içinde cevap verilecek."

Geçtiğimiz günlerde grup toplantısında konuşan Bakırhan, İmralı'ya gitmek üzere Adalet Bakanlığı'na başvuru yapılacağını açıklamıştı.

Tuncer Bakırhan açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

Bugün de konuşuldu bizden önce MHP Grubu'nda. Ama emin olun biz hazırlıklarımızı yapmıştık. Demek ki çözüme dönük akıl bazen aynı işliyor. Biz Tülay Eşbaşkanımızla birlikte İmralı’da Öcalan’la görüşmek için bugün Adalet Bakanlığı'na başvuracağız.

Tuncer Bakırhan'ın sözlerinin ardından, Adalet Bakanlığı'na DEM Parti tarafından başvuru yapılmıştı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yorum

Kesin herzaman ki gibi reddecikler !!

Bekâ sorunu var

Hani başkanlık sistemine geçince herşey bir imzayla olacaktı. Aylardır millete kılıç gösteren darbe artığı darbeci ergenleri konuşuyoruz aylardır kararlı bir adım atılmıyor. Böylemi milleti ülkeyi koruyacaksınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23