• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Davutoğlu ile görüşme talebi TÜSİAD’dan

Yeniakit Publisher
2019-09-14 09:47:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Davutoğlu ile görüşme talebi TÜSİAD’dan

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) üyelerinin davetini üzerine yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile buluşulduğu belirtildi.

 Sezai Erhan  yenakit.com.tr 

AK Parti’den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına hız veren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun geçen hafta Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) mensubuyla buluştuğu gündeme gelmişti.

Davutoğlu’na yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, randevu talebinin TÜSİAD üyelerinden geldiği, Ahmet Davutoğlu’nun da toplantıya aralarında İki dönem AK Parti İzmir Milletvekili ve Borsa İstanbul Başkanlığı görevlerinde bulunan Doç. Dr. İbrahim Turhan’ın da bulunduğu bir grupla katıldığı belirtildi.

Buluşma 3 saat sürdü

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, Davutoğlu’nun inşaat sektörüne bağlı bir ekonominin sürdürülemez olduğunu ifade ettiğini ve bunun sonuçlarının da ortada olduğunu anlattığı,TÜSİAD üyelerinin ise sektörler dalında sorular yönelttikleri bildirildi. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski’nin ise buluşmaya katılmadığı öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

TÜRKİYE SİYONİST İŞ İNSANLARI DERNEĞİ (TÜSİAD) MİLLİ OLAN REİS İN YANINDA OLACAĞINIMI ZANNEDİYORSUNUZ

Hasan

Cozum ne onuda soylesin diyecegim ama o yok iste
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23