• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Davutoğlu hakkında bomba iddia! Gazete kuracak

Yeniakit Publisher
2019-12-16 20:35:00 - 2019-12-16 22:20:10
Davutoğlu hakkında bomba iddia! Gazete kuracak

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 13 Aralık Cuma günü düzenlenen basın toplantısı ile tanıtılan Gelecek Partisi'nin üye bulmakta zorlandığı ve birçok isme Perşembe akşamı teklif götürdüğü konuşulurken açıklanan Kurucular Kurulu üyeleri arasında bulunan gazetecilerin çokluğu da 'Davutoğlu Gazete ve Televizyon kuracak.' yorumlarına sebep oldu.

Taha Emre ÖZDEMİR   yeniakit.com.tr  13 Aralık Cuma günü düzenlenen basın toplantısı ile tanıtılan Gelecek Partisi'nin üye bulmakta zorlandığı ve birçok isme Perşembe akşamı teklif götürdüğü iddia edildi. Öte yandan Kurucular Kurulu üyeleri arasında medya sektöründen 9 ismin yer alması, 'Davutoğlu Gazete ve Televizyon kuracak.' yorumlarına sebep oldu.

Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulu üyeleri arasında yer alan gazeteciler ve özgeçmişleri şöyle:

Gazeteci Bayram Zilan

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanında yer alması sebebi ile Milat Gazetesi Ankara Temsilciliği görevine son verilen Bayram Zilan'ın makaleleri geçmiş yıllarda; Taraf, Star, Radikal ve Yeni Şafak gazetelerinde yayınlandı. Zilan, 2014'ten itibaren haftada iki gün Milat Gazetesi'nde yazmaya başladı. Son olarak Milat Gazetesi Ankara Temsilciliği görevini yürüten Zilan'ın, Ahmet Davutoğlu'nun yanında yer alması sebebi ile görevine önceki ay son verilmişti.

Gazeteci Etiyen Mahçupyan

Radikal ve Yeni Binyıl gazetelerinden sonra meslek hayatına Zaman'da devam eden Etiyen Mahçupyan, Hrant Dink'in öldürülmesinden sonra Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni oldu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığı döneminde (Ekim 2014 - Mart 2015) Davutoğlu'nun Başdanışmanlığını yaptı.

Gazeteci Hakan Albayrak

Hakan Albayrak farklı zaman dilimlerinde Milli Gazete, Yeni Şafak ve Zaman gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. İhlas Haber Ajansı bünyesinde Gazze ve Kudüs'te gazeteci olarak bulundu. 1994 yılında insani yardım amaçlı gittiği Bosna-Hersek'te İHH Saraybosna temsilcisi oldu. Diriliş Postası Gazetesinde Kurucu Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüttü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Gazeteci Hasan Taşkın

Uzun yıllar Anadolu Ajansında görev yapan Hasan Taşkın, Yeni Şafak ve Sabah Gazeteleri ile Nokta Dergisinde çalıştı. Taşkın'ın, Diriliş Postası Gazetesi'nin Ankara Temsilciliği görevini yürütürken, Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulu üyeleri arasında yer aldığı ortaya çıktı. Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulu üyeleri arasında yer aldığı ortaya çıktı. Hasan Taşkın geçmiş yıllarda AK Parti İstanbul 3. bölge Milletvekili aday adayı olmuştu

Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulu üyeleri arasında Best FM haber müdürü ve programcısı Ufuk Karcı, Medya Teknolojileri Uzmanı İhsan Cafer Elhan, Araştırmacı-Yazar Mustafa Bahadır Kurbanoğlu, gazeteciler Fatma Aydın Ataş ve Ayşe Tulin Dinçelli de yer aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fuat

REİS, YILLARCA BAY KEMALLE UĞRAŞIRKEN BABACAN, DAVUTOĞLU NELER YAPMIŞ NELER..:))

Selim

Bu kişiyi kim finanse ediyor diye düşünmeden edemiyorum..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23