• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Davutoğlu ekibinden AK Parti'yi karıştırma çabası! Sayı verdiler

Yeniakit Publisher
2019-09-14 09:49:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Davutoğlu ekibinden AK Parti'yi karıştırma çabası! Sayı verdiler

Dün AK Parti'den istifa ettiklerini açıklayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve arkadaşları yeni parti kurulması halinde AK Parti içinden 10 milletvekilinin istifaya hazır olduğunu iddia etti.

AK Parti'de kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, partiden istifa etti. Davutoğlu ile birlikte yanında bulunan Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı'nın yanı sıra AK Parti eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı da istifalarını açıkladı.

10 vekil var iddiası

Davutoğlu ekibi, AK Parti içinden halen 10 milletvekilinin yeni parti kurulması halinde "istifaya hazır oldukları", ancak ortada bir erken seçim olmadığı sürece kendilerinin transfere sıcak bakmadıklarını ifade ediyorlar.

Genel merkez aranıyor

Davutoğlu ve ekibinin bundan sonraki yol haritasında ise kuracakları partinin tüzük ve programı üzerinde çalışmak var. Parti ismi ve kuruluş tarihi henüz kesinleşmese de, olası bir erken seçimin bu süreci daha da hızlandıracağı ifade ediliyor.

Partiye genel merkez arayışı da sürüyor. Davutoğlu'na yakın bir isim, genel merkez binası olarak bir iki bina baktıklarını, ancak henüz kesinleşmediği bilgisini verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cemal

Sayın davutoğlu seni bu ülke bilmiyorken millet vekili bile değildin dış işleri bakanı yaptılar o makam bile senin için bir şans iken durduk yere başbakan oldun böyle makam ve görevler verilirken iyi de görevin bitince bu ihanet ne? ne ol duunu ben söyleyeyim koltuk tatlı geldi ve galiba sende dış güçlerinin kuklasısın akp içine sızdırıldın fetöcüler vasıtası ile bu mevki ve makamlara geldin akp nin gerçek milliyetçileri senin ne olduğunu anlayınca bir toplantı ile işin bitti yıkamadın bu partiyi şimdi oy çalarak yıkmak istiyorsun halkımız kime ne oy vereceğini bilir sen de avcunu yalarsın

Murtaza ilk okul mezunu cöpcù īşci

Davutoğluna ve Abdulah gūle oy vermíştim.milli gòrūşe ve bunlara hakkim helal etmiyorum.onlarin alacaği varsa onlar alsin benden.yikmaya calíşiyorsunuz siz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23