• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Danimarka'dan skandal Gazze açıklaması: Başım daha az ağrır!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Danimarka'dan skandal Gazze açıklaması: Başım daha az ağrır!

Müslüman kanının akıtıldığı Gazze için kurulan Barış Kurulu’na davet edilmeyen Batı’nın ikiyüzlü temsilcilerinden Danimarka, pişkince bir açıklamaya imza attı. Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen, Washington'daki toplantıya çağrılmamalarını umursamadığını belirterek İslam dünyasının acılarına karşı ne kadar duyarsız olduklarını bir kez daha tescilledi.

Danimarka Dışişleri Bakanı Rasmussen, Barış Kurulu'na neden davet edilmediklerini bilmediğini belirtti

Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen, ülkesinin Gazze için oluşturulan Barış Kurulu'na neden davet edilmediğini bilmediğini söyledi.

Rasmussen, bugün Washington'da düzenlenecek Barış Kurulu'nun ilk toplantısına ilişkin ulusal basına açıklamalarda bulundu.


 

Davet edilmedikleri bir toplantıya katılmamanın "utanılacak bir şey" olmadığını söyleyen Rasmussen, "Neden davet edilmediğimizi bilmiyorum. Dürüst olmam gerekirse baş ağrım da daha az olur." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Vallah Trump bırak Grönlandı Danimarka’yı Avrupa’yı alsa umrumda değil.

Neco

Türkiye Grönland konusunda ABD nin yaninda durmali
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23