• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Refah Partisi açıklaması

Yeniakit Publisher
2019-10-10 15:25:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Refah Partisi açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Refah Partisi olarak Bahçeli'ye geçmiş olsun diliyorum" sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Refah Partisi" sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında açıklamalarda bulunan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini iletmiş fakat AK Parti diyeceğine Refah Partisi demişti.

Erdoğan konuşmasında, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerimi şahsım katında tüm Refah Partisi olarak ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Refah Partisi açıklaması

Gündemdeki konulara dair değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, Hürriyet'te yer alan habere göre; AK Parti kampındaki dil sürçmesine ilişkin de konuştu.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Biz akşam MKYK ve Kabine üyeleri olarak eşlerimizle yemek yedik. O yemekte geçmişten günümüze hatıralarımız anlatıldı. Ben de Refah Partisi’ndeki hatıralarımı dile getirdim. Orada zihinsel bir kayıt oldu, o kayıt orada gündeme geldi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cabir

Refah partisinin Ekonomik modeli uygulansa idi Ekonomi baş aşağı çakılmazdı ,rahmetli Erbakan'ı hayırla yad ediyorum.

Şüpeci

Elbet refahın kazandırdığı güzel hasletler oldu reise Lakin rahmetli hocamız çok zeki çok gayretli ve dürüst insan olmakla birlikte, ilmi siyaset denilen noktada zayıftı. Bu noktada yeniden yapılanmak gerekiyordu, böyle oldu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23