• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniakit.com.tr kameraları aracılığıyla 23 Haziran çağrısı yaptı: Hırsızlara imkan vermeyin

Yeniakit Publisher
2019-05-25 10:51:00 -

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin iftar programında esnaflarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, program sonrası Yeniakit.com.tr kameraları aracılığıyla İstanbul halkına çağrı yaptı.

 Serkan Çelik  yeniakit.com.tr 

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Esnaf ve Sanatkarları İftar Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniakit.com.tr kameraları aracılığıyla 23 Haziran seçimlerine dair İstanbullulara çağrı yaptı: "Milli görevinizi, demokrasi görevini gelin İstanbul'daki oy kullanma mahallinde icra edin. Dolayısıyla da hırsızlara imkan vermeyin."

Hırsızlara imkan vermeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniakit.com.tr'ye, Yüksek Seçim Kurulu'nun kararıyla 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul seçimlerine dair açıklamalarda bulundu. İstanbullu seçmenlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, oy kullanmanın milli bir görev olduğunu vurgulayarak, "Hırsızlara imkan vermeyin." dedi.

'Milli görevinizi yerine getirin'

Erdoğan, "Özellikle bu bayram sebebi ile memleketlerine giden vatandaşlarıma diyorum ki ya memlekete gitmeyin veya gidecekseniz de bayram ertesi tekrar buraya dönün." diyen Erdoğan, oy kullanmanın milli bir görev olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Milli görevinizi, demokrasi görevini gelin İstanbul'daki oy kullanma mahalinde icra edin. Dolayısıyla da hırsızlara imkan vermeyin."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23