• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan çok net konuştu: Bunun gereğini yapacağız

Yeniakit Publisher
2022-05-20 14:00:00 - 2022-05-20 14:13:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan çok net konuştu: Bunun gereğini yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı İstanbul'da kıldı. Namaz sonrası basın mensuplarına açıklamalarına açıklamalarda bulunan Erdoğan önemli ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Türkiye-Kolombiya arasında ne gibi ilişkiler olabilir birinci derecede bunları görüşeceğiz. İkinci adım bölgesel konular olacaktır.

Terörle mücadele sati bir kavram değildir, kuşatıcılığı çok geniştir. Bizim PKK ile mücadelemiz Avrupa, PKK'yı terör örgütü olarak kabul ediyor fakat YPG'yi terör örgütü kabul etmiyorlar. Halbuki YPG PKK'dan ortaya çıkan bir örgüttür. Avrupa'nın birçok ülkesinde başta Almanya olmak üzere tüm ülkelerde bu terör örgütleri her türlü gösteriyi yapıyor mu? yapıyor. Bu ülkelerin yönetimleri bunlara her türlü güvenceyi veriyor mu? veriyor. Türkiye'de yıllardır mücadele sürdürüyoruz. Mağaradaki yapılanmaları Kandil'i kendilerine merkez haline getirmeleri, Batı bunları hala gizliyor. Başta Almanya olmak üzere İsveç'te Finlandiya'da her gün gösteri yapıyorlar. Gereği neyse bunun gereğini yapacağız.

Bugün Hollanda Başbakanı ile geniş bir görüşme yaptık, yarın aynı şekilde İngiltere ve Finlandiya'nın görüşme talepleri var, onlarla görüşeceğiz. Bütün bu görüşmeleri aramızdaki telefon diplomasisini kesmemek adına yapacağız. Ama her şeyden önce bu terör örgütlerinin tüm belgeleri bizde olduğuna göre NATO'nun bir güvenlik örgütü olduğunu biliyorsak böyle bir terör örgütünün alınmasına izin veremeyiz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Eskişehir yunus emre devlet hastanesi doktor çalışma listeleri poliklinik oda kapılarına asmıyolar. Hatene veb sitesine koymuyorlar. Muayene olan yada sonuç gösterecek olan hastalar doktor hangi gün hastanede olacak diye ona buna soruyor yada 182 arayıp mecburen sistemide meşgul ediyor. Oysaki diğer hastanelerde hem veb sitelerinde hemde poliklinik kapılarında aylık doktor çalışma listeleri asılıyor konuyor sizde ona göre hastaneye gidiyorsunuz. Lütfen yetkililer buna müdahale etmeli.

Tahir

Hiç bir şey yapamazsın Siyonizmin kölesi uşağı adam
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23