• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral: Avrupa maskeli bir vahşet kampanyası

Yeniakit Publisher
2016-06-06 08:52:00 - 2016-06-06 08:59:03
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral: Avrupa maskeli bir vahşet kampanyası

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Avrupa'yı maskeli bir vahşet kampanyasına benzetti. Saral, Almanya Parlamentosu'nun aldığı “soykırım" kararı ile ilgili, “Bu gün 'soykırım' iftirası ile medeniyetimizi töhmet altında bırakıp itibarsızlaştırmak isteyenler bilsin ve bilinmelidir ki biz, insan soyuna düşman vahşi Avrupa'ya karşı insan ve vicdan mevziini tutmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Almanya Parlamentosu'nun aldığı “soykırım" kararı ile ilgili açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada Avrupa'yı maskeli bir vahşet kumpanyasına benzeten Saral, “Hümanizma tozuna batırılan Avrupa, bütün hakikatiyle; ilkel, vahşi ve muhteris bir dünyanın adıdır. İhtirasından başka aziz bildiği hiçbir kutsalı olmayan, insana ve insanlığa karşı zerre sorumluluk hissetmeyen Avrupa, maskeli bir vahşet kumpanyasıdır. Tarihi serüveni içerisinde nüfuz çatışmalarını kanlı savaşlara dönüştüren Avrupa için menfaat, öldürmenin yegane esasını teşkil eder. Kendi içinde yaşanan savaşlardan tutun da haçlı seferlerine kadar Avrupa'da savaşın gerekçesi menfaat ve yağmadır" şeklinde konuştu.

Avrupa'nın kendinden olmayanları “barbar" olarak yaftaladığını söyleyen Saral, “Faşizmi üreten Avrupa, kendinden olanın menfaatini temin namına kendinden olmayana hayasızca saldıran marazi ruhlu bir vahşet olarak karşımıza çıkmıştır. Kendinden olmayanı 'barbar' olarak yaftalayan Roma'dan sonra 'Darvinizm' ile formatlanan ve kendinden olmayanı tekamülünü tamamlamamış maymunsular olarak tanımlayıp insan soyuna düşman olan bu zihniyet, üç kıtada yükselen mefahirleriyle, eserlere bürünüp insan olarak görünen, insanın fıtratı üzerinden yükselen cihanşümul bir merhamet medeniyetini soykırımla itham ederken, Tarih boyunca kendi hayasızlığına insanlık vicdanı adına mukavemet eden yegane mevzii itham ve iftiralarla tahrip ederek aşma gayretindedir" değerlendirmesine bulundu.

Açıklamasında, “Batı, eliyle türettiği DAEŞ, Elkaide gibi örgütlere 'islam' etiketi yapıştırılarak, insanı ileri bir adalet ve merhametle himaye eden islam medeniyetini mahkum ederek muhalifsiz bir şekilde dünyaya hakim olma davasındadır" ifadelerini kullanan Saral, şunları kaydetti:

“Ellerine İncil verip gözlerini kapattırdıkları Afrika'nın, Doğu'nun, Uzakdoğu'nun kaynaklarını çalan sömüren Avrupa, her seferinde modernite, çağdaşlık, demokrasi, özgürlük, bilimsellik gibi kavramlarla kapitalizmi yeniden üreterek, kendi ideolojisini, yani vahşi bir totaliterizmi dünyaya mutlak iyi, doğru ve güzel olarak gösterip kaynakları sömürmeye, kendi menfaatini tahkim etmeye devam etmektedir. Kendi ideolojisini mutlak iyi olarak tavsif eden Avrupa, kendine ve muhteris ideolojisine direnç gösteren yegane medeniyeti “islam medeniyeti"ni karalayarak muhalif mevzileri tahrip etme gayretindedir. Kendi iyisinin karşısına 'kötü' olarak islam'ı koyan Batı, eliyle türettiği DAEŞ, Elkaide gibi örgütlere 'islam' etiketi yapıştırılarak, insanı ileri bir adalet ve merhametle himaye eden islam medeniyetini mahkum ederek muhalifsiz bir şekilde dünyaya hakim olma davasındadır."

“SOYLU HAKİKATLERİ KIRIM KARARIDIR"

Alman Parlamentosunun aldığı kararı soylu gerçekleri kırım kampanyası olduğunu söyleyen Saral, “17 haçlı seferini, 17 çapulcu yağmayı insanlık vicdanı adına kılıçları ile bertaraf ederek Batı'nın vahşetle ilerleyişine dur diyen ve bu hayasızlığın karşısında dimdik duran bir milletin şanlı tarihine Alman parlamentosu aracılığı ile soykırım karasını bulaştırmak isteyen Avrupa, “Dünya 5'ten büyüktür!" diyen ve Ortadoğu'da muhteris menfaatlerine muhalefet eden Türkiye'yi, tarihi siyasallaştırarak, tarih ilmini yok sayıp vesikaları inkar eden bir kararın altına imza atarak manipüle etme gayretindedir. Alman parlamentosunun aldığı bu karar, “soykırım" kararı değil; soylu gerçekleri, soylu hakikatleri kırım kararıdır" diye konuştu.

“Biz, insan soyuna düşman vahşi Avrupa'ya karşı insan ve vicdan mevziini tutmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanan Saral, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:

“Bu kararın alınış sürecinde 23 Haziran'da İngiltere'de yapılacak olan referanduma dikkat çekmek isterim. 23 Haziranda AB'den çıkma veya kalmayı oylayacak olan İngiltere, bu referandum üzerinden pek tabi Almanya'ya şantaj yapmış olabilir; İngiltere'nin AB'den ayrılması, süreç içerisinde birliğin dağılması ve Almanya'nın yalnızlaşması anlamına geleceğinden Almanya bu anlamda bir şantaja boyun eğerek bu düzeyde bir garabetin altına imza atmış olabilir. Bu çerçevede 23 Haziranda İngiltere'de yapılacak olan referandumun sonucu şimdiden ortadadır. İngiltere Almanya'ya verdiği sözü tutacaktır. Avrupa'nın Türkiye'ye olan husumeti, 600 yıl boyunca muhteris vahşetine geçit vermeyen, onun yağmalarına karşı insanı ve vicdanı himaye eden bir medeniyetin varisi oluşundandır. Bu gün “soykırım" iftirası ile medeniyetimizi töhmet altında bırakıp itibarsızlaştırmak isteyenler bilsin ve bilinmelidir ki biz, insan soyuna düşman vahşi Avrupa'ya karşı insan ve vicdan mevziini tutmaya devam edeceğiz."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23