• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Çin, Uygurlara zulm etti, Korona Virüsü ortaya çıktı!”

Yeniakit Publisher
2020-01-27 20:27:00 -
"Çin, Uygurlara zulm etti, Korona Virüsü ortaya çıktı!"

Korona Virüsü karşısında dünya panikle beklerken, dikkat çeken bir yorum merkezi Ümmet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Hakim el-Mutayri’den geldi.

 yeniakit.com.tr 

Yarasadan domuz ve envai çeşit böceğe kadar İslam dininde haram sayılan yüzlerce yemek çeşidinin yenildiği Çin’de ortaya çıkan Korona Virüsü karşısında dünya panikle beklerken, dikkat çeken bir yorum merkezi Ümmet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Hakim el-Mutayri’den geldi. Kuveytli siyasetçi Mutayri, partinin BAE şubesinin yaptığı paylaşımı alıntılayarak “Çin Cumhurbaşkanı azarak ‘Bizden daha güçlüsü var mı?’ deyip zayıf Uygurlara zulmettiğinde dünya onları görmezden geldi. Bu twiti 3 ay önce düşünmüştüm, onların cezası Korona Virüsü oldu” ifadelerini kullandı.

Uygur Türklerini domuz eti yemeye zorluyorlar

Komünist Mao kalıntısı Çin’de domuz etinden yarasa, böcek ve köpek etine kadar Allah’ın haram saydığı çok sayıda yiyecek yenilirken ülkenin batısındaki Doğu Türkistan bölgesindeki Müslüman Türkler, İslami bir hayat sürmenin mücadelesini veriyor. Türklere her türlü işkenceyi uygulayan zalim Çin yönetimi, Türk ailelerin evine gönderdiği Çinli memurlar eliyle bu aileleri dinsizleştirmeye çalışıyor. Ayrıca bu evlerde domuz eti pişirilmesi emredilip oruç tutmaları yasaklanıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah

İsrail'e ve ABD'ye neden birşey olmadığını, İsrail'in ve ABD'nin neden hergün daha da güçlendiğini açıklasın bir de.

Hasanali kose

Allahu Teala cinlileri helak eylesin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23