• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'yi yerden yere vurdu! "Kılıçdaroğlu iki ülkeyi savaşa sokmaya çalıştı"

Yeniakit Publisher
2020-03-07 18:04:00 -
CHP'yi yerden yere vurdu! "Kılıçdaroğlu iki ülkeyi savaşa sokmaya çalıştı"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'yi aydınlık günlerin beklediğini belirterek, "Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi tuzağa itmek için açıkça Türkiye ile Rusya'nın arasında sorunlar üretmeye, kapışmayı derinleştirmeye ve iki ülkeyi savaşa doğru sürüklemeye çalıştı. Hepimizin gözü önünde oldu bunlar." dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin Aydın İl Başkanlığının Amiral Soner Polat 11. Olağan İl Kurultayı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye - Rusya işbirliğinin ABD ve İsrail'in tuzağını bozduğunu belirten Perinçek, CHP'nin de Türkiye ile Rusya'nın arasını açmaya çalıştığını ileri sürdü.

Perinçek, "Recep Tayyip Erdoğan sorunu çözmek ve Türkiye'yi tuzağa düşürmemek için Rusya'ya gitti. Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi tuzağa itmek için açıkça Türkiye ile Rusya'nın arasında sorunlar üretmeye, kapışmayı derinleştirmeye ve iki ülkeyi savaşa doğru sürüklemeye çalıştı. Hepimizin gözü önünde oldu bunlar." ifadesini kullandı.

Türkiye'nin 2030 yılına kadar dünyanın ilk 5 ekonomisi arasına gireceğini dile getiren Perinçek, iyimser olunması gereken bir döneme girildiğini kaydetti.

"Mahvoluyoruz, yıkılıyoruz, çöküyoruz, batıyoruz... Yok öyle bir şey. Türkiye batmıyor. Türkiye karanlıklara gitmiyor. Türkiye karanlık tuzakları bozuyor. Türkiye aydınlıklara gidiyor." diyen Perinçek, şunları kaydetti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Türkiye'nin önünde bir üretim devrimi var. Türkiye vatan savaşından başarılarla çıkıyor. Türkiye bugün dünyada, Amerika ve İsrail ile cephe cepheye gelmiş, en ön mevzide savaşan devlet ve başarıyla savaşıyor. O yüzden kendimize, partimize, milletimize, üretim kabiliyetlerimize, ordu birikimine güvenmek açısından iyimser olacağımız bir döneme girdik. İyimser olursak, tarihi fırsatı değerlendiririz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Peynir

Rusya’yla aramızda hiç sorun yok. Sadece  şehit var..

Ceyhun

Gerçeği Perinçek bile gördü ama cahil hain ce ha pe liler görmek istemiyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23