• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’ye yakınlığı ile bilinen Murat Boz’dan tepki çeken çağrı! ‘Evde durmayın’

Yeniakit Publisher
2020-03-17 17:21:00 - 2020-03-17 17:59:54

Türkiye koronavirüs önlemlerini arttırmışken kokuşmuş mahalleden ilginç sözler geldi. CHP’ye yakınlığı ile bilinen Murat Boz’un, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla "Evde durmayın" çağrısı tepki topladı.

Çin’de başlayıp tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan koronavirüs, Türkiye’de görüldükten sonra önlemler artırıldı.

Çin'in Wuhan kentinde patlak veren koronavirüs salgınının merkezi Avrupa'ya kaydı. İtalya başta olmak üzere Avrupa ülkeleri zor günler geçirirken, salgın dünya genelinde de 150'yi aşkın ülkeye sıçradı. Türkiye ilk günden itibaren sert korunma önlemleri ile salgında henüz kayıp vermezken, 47 kişide vaka tespit edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu gün aşırı toplantılar ile halkı bilgilendirirken, sık sık evde kalınması çağrısı yapılıyor. Ünlüler de paylaşımları ile evde kalınması gerektiğini belirterek, Sağlık Bakanlığı'na destek oluyor. Ancak Murat Boz'dan koronavirüs ile ilgili farklı bir çıkış geldi.

"Evde durmayın"

Koronavirüs hakkında takipçilerine seslenen Boz, “Zor günlerden geçiyor olabiliriz. Ama kendimizi eve hapsetmemeliyiz. Hava güzel olduğu için dışarı çıktım. Sporumu açık havada yapıcam. Siz de çıkın, evde durmayın, sporunuzu yapın. Hava güzel. Moral bozmayın. Millet olarak zor günleri atlatacağız.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Yani arada CHP ye laf sokmadan duramıyorsun ey Akit! Sizdeki bu katıksız nefreti, kemalist kafanın dindarlara duyduğu nefrete çok benzetiyorum.

davut

hı hı... 15 temmuzda gördük senin gibi ......ları , o zamanda sokağa çıkmayın diyordunuz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23