• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Şişli Belediyesi'nden çocuklara mide bulandıran kurs

Yeniakit Publisher
2021-07-01 16:15:00 - 2021-07-02 04:30:17
CHP'li Şişli Belediyesi'nden çocuklara mide bulandıran kurs

Taksim'de bulunan Tarlabaşı Toplum Merkezi'nde çocuklara LGBT eğitimleri veren C.S'nin, CHP Şişli Belediyesi’nde çalıştığı ortaya çıktı. Merkezin "Parlayan Çocuklar" adlı çocuk dergisi aracılığıyla çocuklara PKK/PYD propagandası yaptıran C.S., CHP’li belediyelerde çocuk ve eşcinsellik hakkında konferanslar da veriyor.

Taciz ve tecavüz skandallarıyle gündemden düşmeyen CHP, şimdi de çocuk istismarıyla gündemde. İstanbul Taksim'de bulunan Tarlabaşı Toplum Merkezin'de Suriyeli, Türk ve Roman çocuklara LGBT eğitmenleri veren C.S'nin, CHP Şişli Belediyesi’nde çalıştığı ortaya çıktı.

Suriyeli, Türk ve Roman çocuklarını eşcinsel ve PKK’lı yapmak için faaliyet yürüten yurtdışı fonlu Tarlabaşı Toplum Merkezi'nde eğitim veren toplumsal cinsiyet eşitliği uzmanı C.S. ve E.S.'nin özellikle küçük yaşta çocukları ve gençleri eşcinsel olmaya yönlendirdiği belirlendi.

İsmini açıklamak istemeyen bir tanık, yurtdışından fonlanan İstanbul merkezli üç STK’da daha benzeri olayların yaşandığını iddia etti.

Ahlaksız paylaşımlar yapıyor

Tarlabaşı Toplum Merkezi kurucularından LGBT savunucusu, çocuklara LGBT empoze eden, Instagram hesabında ahlak dışı, eşcinsel cinsel ilişki çizimleri paylaşan C.S.'nin CHP Şişli Belediyesi Eşitlik Birimi Mülteci Meclisi’nde görev yaptığı, çalışma alanı olarak özellikle LGBT üzerine çalışabileceği mültecileri seçtiği belirlendi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Milat

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

BK

travestiymiş bunlar vay be ne günlere kaldık gayrı bu sapkınlara her şeyi yasaklayacaksın sokakta gezmelerine dahi müsade etyeceksin

sizofren savar

COCUKLARINIZI VE KARINIZI CHP BELEDİYE VE BİNALARINDAN UZAK TUTUNUZ..CHP SAYESİNDE ULKE LUT KAVMİNE DÖNDÜ..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23