• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li İBB borç batağında: Otobüsler sefere çıkamıyor!

Yeniakit Publisher
2022-09-01 14:37:00 -
CHP’li İBB borç batağında: Otobüsler sefere çıkamıyor!

CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her gün bir olayla gündeme gelmeye devam ediyor.

Bu sefer de İBB, 110 araç sahibi firmaya ödeme yapmadığı için söz konusu otobüslerin sefere çıkmadığı öğrenildi. Firmanın alacakları toplam 300 bin lirayken, İBB’nin toplam borcu ise 50 milyon liraya ulaşmış durumda.

Yenişafak’taki habere göre; İBB’ye 110 otobüsle hizmet verene Savaş Petrol Şirketler Grubu, İBB’den alacaklarını tahsil edemedikleri için otobüslerinin sefere çıkamayacağını açıkladı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri(İETT) Genel Müdürlüğü Planlama Daire Başkanlığı’na Savaş Petrol Şirketler Grubu’na bağlı 110 aracımızla hizmet etmekteyiz.

İETT bünyesinde alacaklarımız olan paraları gününde alamadığımızdan 29.08 2022 tarihi saat 17:00’ye kadar İETT tarafından tarafımıza herhangi bir ödeme yapılmadığından araçlarımıza yakıt alamayacağımızdan 30.08.2022/31.08.2022 tarihleri arasında araçlarımız sefere çıkamayacaktır.

Bundan dolayı tarafımıza ödeme gelmediği için İstanbul halkının mağduriyetini önlemek adına durumumuzu beyan eder gereken tedbirlerin alınmasını arz ederiz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Doğruya Doğru

Daha da Güzel olmalı Her Şey

berkecan

Biz İstanbullular olarak Allahtan belamızı istedik oda verdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23