• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li belediyenin Bekir Coşkun kararının ardından Alpay Özalan'dan olay öneri: Partinin adını değiştirip...

Yeniakit Publisher
2020-12-26 14:34:00 - 2020-12-26 15:37:51
CHP'li belediyenin Bekir Coşkun kararının ardından Alpay Özalan'dan olay öneri: Partinin adını değiştirip...

Müsrif CHP'li belediyeler, heykele para harcama konusunda yarışa girdi. Son olarak Buca Belediyesi, Sözcü'nün ölen yazarı Bekir Coşkun'un heykelini yapma kararı aldı. Bu kararın ardından AK Partili Alpay Özalan, CHP'ye beğeni toplayan bir çağrı yaptı.

 yeniakit.com.tr 

Meslek kariyeri boyunca İslam’a ve Müslümanlara saldıran ve son olarak Sözcü’de köşe yazan Bekir Coşkun 18 Ekim’de öldü. Coşkun’un ölümünün ardından CHP’li Buca Belediyesi, aynı idealleri paylaştığı Bekir Coşkun’un heykelini dikme kararı aldı. Buca’da yeni yapılan 4 bin metrekarelik parka konulmak üzere, Bekir Coşkun’un 2 metrelik heykelinin yapımına başlandı.

Geçtiğimiz günlerde de ayı heykeli gibi gereksiz işlerle gündeme gelen CHP’ye, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’dan bomba bir çağrı geldi.

Özalan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “En son ayı heykeli ve maskeli heykel ile gündeme gelen CHP’li belediyeler, heykel yarışını sürdürüyor. CHP’li Buca Belediyesi, 2 metre yüksekliğinde Bekir Coşkun heykeli yaptırıyor. Adınızı ‘Cumhuriyet Heykel Partisi’ yapın da rahatlayın. ‘Halk’ ile alakanız yok ne de olsa… ” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Alpay bey kibar konuşmuş put partisi cuk olur

Ziya

Ağzına ve yüreğine sağlık sn alpay kardeşim güzel bir öneride bulunmuşsun tadı gediğine koymuşsun anlayana
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23