• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'de heykel belediyeciliğine tam gaz devam

Yeniakit Publisher
2019-09-14 20:21:00 - 2019-09-14 20:29:02
CHP'de heykel belediyeciliğine tam gaz devam

İşçi kıyımları ve akraba kıyağında birbiriyle yarışan CHP'li belediyler şimdi de hizmet yerine heykel hamlesi yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği "7. Uluslararası Heykel Çalıştayı" yarın İnciraltı’nda başlayacak.

Seçim zamanı oy almak için yaptıkları çeşitli vaatlerin ardından göreve gelir gelmez yaptıkları tek icraat heykel dikmek olan CHP'li belediyeler yine hizmet yerine heykeli seçti. İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği "7. Uluslararası Heykel Çalıştayı" yarın İnciraltı'nda başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Taş ve Metal" konulu çalıştaya bu yıl Türkiye'den Bahadır Çolak, Evrim Çamoğlu, Kosova'dan Butrint Morina, Romanya'dan Florin Strejac, İtalya'dan Francesco Mazzotta, Hollanda'dan Jerome Symons, İran'dan Majid Haghighi ve Belarus'tan Valiantsin Borzdy katılacak.

Çalışma 30 gün sürecek

Sanatçılar eserlerini İnciraltı Demokrasi Meydanı'nda kurulacak açık hava işliklerinde hazırlayacak ve çalışmalar halka açık olacak. 30 günlük bir çalışmayla ortaya çıkacak heykeller, kentin çeşitli noktalarına yerleştirilecek.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tek işleri!

Başka hiçbir icraat yokDiper belediyelerin veterinerleri ambulanslı 7/24!CHP’ninkiler sabah 9-13.00 haftasonu tatil!Alıyorlar paraları çalışmadan,sonra müslümana iftira,saldırı!Arap çalışıyor vallahi!CHPli icraat pislik üzerine kurulu!

uyan tc

ataputçu chpkk
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23