• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP yine 'pes' dedirtti! Buna bile karşı çıktılar

Yeniakit Publisher
2020-04-06 07:12:00 - 2020-04-06 07:23:12
CHP yine 'pes' dedirtti! Buna bile karşı çıktılar

Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının ortaklaşa sürdürdüğü ücretsiz maske dağıtımını PTT'nin yapabileceği bu akşam duyuruldu. Halkın sevinçle karşıladığı bu haber CHP'li Gaye Usluer'i ise rahatsız etti. Usluer, maskelerin evlere teslim edilecek olmasından memnuniyetsizliğini dile getirerek bu durumu "zor ve dolambaçlı" olarak yorumladı.

İçişleri Bakanlığının geçtiğimiz günlerde yayınladığı genelge ile birlikte, pazar ve market gibi sosyal alanlarda maske takmak zorunlu hale getirilmişti.

Halkın maskeye daha kolay ulaşması için çalışan Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ortaklaşa yürüttüğü ücretsiz maske dağıtımını PTT'nin yapmasına karar verdi.

Bu kararla birlikte PTT, ücretsiz maskeleri almak isteyen vatandaşlar için bir web sayfası açtı, sayfadaki formun doldurulmasıyla birlikte maskeler evlere teslim edilecek.

CHP şaşırtmadı

Bu sistematik bir şekilde ilerleyecek ve halkın kolaylığı için uygulanacak olan uygulama CHP'li Gaye Usluer'i rahatsız etti.

Usluer, maskelerin evlere teslim edilecek olmasından memnuniyetsizliğini dile getirerek bu durumu "zor ve dolambaçlı" olarak niteledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hacı

Eczacı eve teslim edecekmiymiş..... PTT kuyruğu gibi eczaneler dolsun..... CHP li kafası. İlla eleştiri yapacağım derken işi daha dolambaçlı yapıyor....

Coskunakademi

Chp niye sasirsin hayirdir zaten bu kararlari once chp li brlediyeler aliyor dagitmaya basladilar bakan hanim cikti maske satacagiz dedi sirf chp li belediyeler yapiyor diye ucretsiz dagitmaya basladilar iyiki chp li belediyeler var herseye onayak oluyorlar bence once chp li belediyeleri dinleyin sonra kara alin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23