• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cevizoğlu ve Bayrakçı CHP yönetimini bombaladı: Atatürk'ü bile silerler

Yeniakit Publisher
2021-07-28 01:32:00 -

Hulki Cevizoğlu ile kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, bugünkü CHP yönetimini ağır bir şekilde eleştirdi.

CNNTürk'te Sultan Arı'nın sunduğu Akıl Çemberi'nde Hulki Cevizoğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı tamınına ilişkin "kendisini tarif ettiği" şeklindeki yaklaşımları değerlendirdi.

Çevizoğlu, programa katılanların isimlerini sayarak "Bugün bırakın Hulki'yi Hakan'ı Melik'i, Atatürk dirilip gelse,bugün Türkiye'de öyle bir Atatürkçülük yaptılar, Atatürkçülüğü öyle bir hale getirdiler ki Atatürk o delege yapısıyla ne CHP'ye Genel Başkan olabilir ne de seçim kazanabilir. Çok farklı bir Atatürkçülük anlatıldı. Vatandaşlar bu Atatürkçülük değil der. Atatürk'ün Kuvvetler Ayrılığı, Misaki Milli'yi kimse bilmez, Atatürk'ün Nutuk'ları bedava dağıtılmıştır ancak onlar öyle kolay okunacak bir eser değil." dedi.

Cevizoğlu'ndan sonra söz alan araştırmacı Hakan Bayrakçı "Bugün Türkiye'de dünya rekoru kırıldığı hakikidir. 11 seçim boyunca iktidarın aldığı oyun yarısı kadar oy alıp başarılıyım diyen ikinci bir örnek dünyada bulamazsınız." dedi.

Bayrakçı "Muhafazakar seçmenden bu zihniyet oy bekliyor ve ona göre aday yapıyor, oysa bunu 13 yaşındaki bir çocuk bile bilir. Muhafazakar seçmenden bir tane bile oy gelmez size. Ama 14 puanlık bir oy gelebilecek bir milliyetçi seçmen var ona yönelik bir tane bile söylem geliştirilmiyor." dedi.

CHP yönetiminin toplumun yapısı gereği oy alamadığından yakındığına değinen Bayrakçı sözlerini şöyle noktaladı, "Bu palavraları bıraksınlar. Ecevit yüzde 42 oy aldı. Toplum neden oy vermiyor biliyormusunuz. Bir insan kendisinin yeteneğinin olmadığını bildiği halde bir yere yapışıp kalmışsa seçmen bunu anlıyor ve çok ayıplıyor. Vallahi en önemli sebeplerden biri budur."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahi

M. Kemal selanikli bunların mantığına göre onuda bu ülkeden kovarlar selaniğe git derler.

Deli İbo

CHP neden oy alamıyor biliyormusunuz? Millet CHP'yi çözdü, CHP samimi değil, CHP bir bürokrasi partisi, CHP bir elitizm partisi, CHP etnik kökenli parti, CHP milli ve milliyetçi değil, CHP lailik kisvesi altında, insanların inançkarına karşı, CHP devlet yönetiminde hiç bir zaman plan-projesi olmayan bir partidir. Ayrıca CHP içinde kuruluşundan bu yana hizipleşme hiç bitmedi.CHP gecmişinin kötü imajını silemediği gibi, aynı mimvalde devam etmekte. Tüm bu kadar olumsuzkukların yanında Kılıçdaroğunun kaset kumpası, parti içi taciz ve tecavüzler, milli olmayan demeç ve beyanlar, Türkiye'nin çıkarları yönünde durmama, milli olmayanlarla iş birliği, en önemliside ABD'nin emir eri gibi görev yapması, Türkiye düşmanları ile kol kola girip, ittifaklar oluşturması.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23