• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Karaca'nın son sözü bu oldu

Yeniakit Publisher
2020-02-08 16:21:00 - 2020-02-08 16:34:04
Cem Karaca'nın son sözü bu oldu

Son dönemlerinde İslam'a yönelen şarkıcı Cem Karaca'nın son sözlerini eşi İklim Karaca geçtiğimiz yıllarda anlatarak "Son sözü Allah huzuruna giderken Allahu ekber oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Ölümünün 18. yılında anılan Cem Karaca'nın eşi İklim Karaca, geçtiğimiz yıllarda sanatçının son anlarında yanında olduğunu belirtmişti.

İklim Karaca, Cem Karaca'nın son sözlerini şu ifadelerle anlatmıştı:

“Cem Karaca bir pazar günü sabaha karşı son sözü Allahu ekber diyerek bu dünyadan göçtü. Başka insanların derdini kendi derdi bilirdi. Çok şiirler yazdı. Ama son sözü Allah huzuruna giderken Allahu ekber oldu. Ben de ömrümde ilk kez bir ölüme tanıklık ettim.” 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

M.Lütfü URAL

ALLAHU EKBER diyene Allah rahmet eylesin.

İMAM

Onun "Allah yar" adlı parçası bana öyle bir ümit verdi ki daha önce hiçbir yerde bulamadığım kadar... Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23