• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çekin pis ellerinizi! Sözde çocuk istismarı ile mücadele derneğinden ‘LGBTİ paneli’

Yeniakit Publisher
2021-07-09 16:46:00 - 2021-07-09 18:15:02

Çocuk İstismarı ve İhlali ile Mücadele Derneği, çocukları LGBTİ sapkınlığına özendiriyor. Çocukları sözde koruma görevi taşıyan dernek, “LGBTİ Çocuklar Paneli” düzenleyerek, çocuklara LGBTİ sapkınlığını özendirerek adeta istismar suçu işliyor.

 YENİ AKİT  ANKARA 

Çocuk İstismarı ve İhlali ile Mücadele Derneği adı altında çocuklar LGBTİ sapkınlığına özendiriliyor. Sözde çocukları koruma görevi taşıyan dernek, “LGBTİ Çocuklar Paneli” düzenleyerek, çocuklara LGBTİ sapkınlığını dayatarak, istismar suçu işliyor.

Panele konuşmacı olarak katılan sözde Psikolojik Danışman Selen Kıraç da yaptığı konuşmada, “Çocukların cinselliğinin yok sayıldığını, tabulaştırıldığını düşünürsek eşcinsel çocuklara heteronormativ (kadın-erkek) sistemin dayatmaları karşımızda. Hepimiz aynı olsaydık gökkuşağımız olmazdı” ifadelerini kullanarak sapkınlığı meşru göstermeye çalıştı.

Bu skandal yaklaşık bir yıl önce yaşanırken, yetkililerin gözünden kaçmış olmalı ki hala sosyal mecralarda videoları dolaşıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Koray

Peki Kimdir Bi kereden bi sey olmaz diyen, Kim???

cengiz topel

ya seni zaten Yüce Allah dişi erkek diye yaratmış daha hangi rengi arıyorsun  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23