• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Caydırıcı olmayan cezalar fuhşiyata kapı aralıyor! Fuhuş yapan kadın böyle arsızlaştı: Enayi çok olunca biz ne yapalım?

Yeniakit Publisher
2021-09-29 00:46:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Caydırıcı olmayan cezalar fuhşiyata kapı aralıyor! Fuhuş yapan kadın böyle arsızlaştı: Enayi çok olunca biz ne yapalım?

Zinanın serbest olması, fuhşiyata yönelik caydırıcı yaptırımların uygulanmaması, fuhuş yapanları arsızlaştırdı. Gaziantep'te düzenlenen operasyonda yakalanan zanlılar, "fuhuş ve dolandırıcılık" suçlamalarına, "Enayi çok olunca biz ne yapalım?" diyerek savunma yaptı.

 

 yeniakit.com.tr 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından, kentin çeşitli noktalarında fuhuş yapan ve fuhuş için pazarlık yapıp vatandaşları dolandıran kadınlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonlarda gözaltına alınan 8 şüpheli kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından Gaziantep Adliyesi'ne sevk edildi.

Mahkemenin kararı fuhşiyata kapı aralıyor

Gaziantep'te düzenlenen operasyon sonrasında 28 Eylül 2021 tarihinde adli makamlara sevk edilen 8 şüpheliden 3’ü adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, 1 şüpheli hakkında ev hapsi kararı verildi, 1 şüpheli mahkemece serbest bırakıldı, 3 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

Fuhuş yapan kadının pişkin ifadeleri pes dedirtti

Mahkemenin verdiği karar şaşkınlığa neden olurken, ortada caydırıcı bir cezanın olmaması, fuhuş yapanları arsızlaştırdı. Gaziantep'teki operasyonda polis ekipleri tarafından adliyeye getirilen 8 şüpheli kadın, bina girişinde görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

'Enayi çok olunca biz ne yapalım'

Fuhuş yapmak ve fuhuş pazarlığı yapıp dolandırmak suçundan gözaltına alınan kadınların pişkin ifadeleri pes dedirtti. Gazetecilere tepki gösteren kadınlardan biri şu ifadeleri kullandı:

"Çekin, çekin cinayetten geldik. Hepiniz çekin, 10 tane yaralı var. Altı üstü hafif bir dolandırıcılık yaptık. Bu ne ya, ne yapıyoruz, adam kandırıyoruz sadece. Dolandırıcılık hafif bir şey, günde en az 20 kişiyi dolandırıyoruz. Enayi çok olunca biz ne yapalım. Çekmeyin bizi, çekme gerizekalı."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Pişman edeceksin

5-10 kişi bir araya gelip gerçek anlamda sileceksin bunları o zaman belki akıllanırlar

Türkiyem

Enayi olunca biz ne yabalim enayiler korumak devledin vazifesi yakalananlar dinin emrettiği Cezayir verirsen ülkemize sirf tatil İcin değil sexs İcin gelenleri ayiklamak lazim yakalanan yerli ve yabancilara ağır cezalar vermek lazim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23