• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bursa’da taze fasulye hasadı başladı

Yeniakit Publisher
2022-06-05 13:13:00 -
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Bursa’da taze fasulye hasadı başladı

Yaz geldi. Sofraları şenlendirecek sebzelerden taze fasulye de hasat edilmeye başlandı. Bu anlamda Bursa’da hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Bursa’nın İznik ilçesinde bahçe ve tarlalardaki açık alanda dikimi yapılan adı ünlü Boyalıca nazende fasulyesi hasadına başlandı.

Fasulyeler mart ayında ekildi, hasadı ise şimdi yapılıyor

İznik ilçesi’nin Boyalıca Mahallesi’nde mart ayında ekimi tamamlanan fidelerin, ilk ürünleri nazende fasulyesini tarladan toplanmaya başlandı.

Kilosu 20-30 Liraya Satılıyor

Kilosu 25-30 liradan satılan fasulye fiyatlarından üretici memnun kaldı.

İHAnın haberine göre, lezzetiyle ün yapan Boyalıca nazende fasulyesi ünüyle adından söz ettiriyor. Boyalıca köyünün bereketli topraklarından çıkan bu doğa harikası fasulye enfes tadıyla yemeklerin vazgeçilmezi oluyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hakan

Insanlari anlamakta zorluk cekiyorum fasulyenin kilosunu 20-30 liraya satinca guzel oluyor,parayi harcamaya gelince hersey pahali diye devletini hukumetini suclar olur.

20-30 LİRAYA FASULYE FIRSATÇILIKTIR, AHLAKSIZLIKTIR

Evet herkes çok para kazanmak ister. Ama fırsatçılık, ahlaksızlık yapanların mallarında BEREKET OLMAZ, ZENGİNDE OLAMAZLAR. Birilerinin ahını, bedduasını alarak DÜNYADA RAHAT YÜZÜ GÖREMEZLER, Acısı bir şekilde kendilerinden, ailelerinden çıkar. DEMEDİ DEMEYİN. MUŞLUADAM
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23