• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burhaniye’de belediye çalışanlarına moral ve motivasyon primi

Yeniakit Publisher
2020-05-21 10:53:11 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Burhaniye’de belediye çalışanlarına moral ve motivasyon primi

Burhaniye Belediyesi korona virüsle mücadele kapsamında çalışan personeline ikinci kez moral ve motivasyon primi ödedi.

Burhaniye Belediyesi korona virüsle mücadele kapsamında çalışan personeline ikinci kez moral ve motivasyon primi ödedi. Belediye personeline ilk etapta 500 daha sonra 400 lira prim yatırıldı.

Ülkeyi etkisi altına alan korona virüsüyle mücadele kapsamında 3 aydır Burhaniye’de en ağır şartlarda çalışmalar yapan Burhaniye Belediyesi personeline 400 TL’lik ikinci prim ödemeleri Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in talimatıyla yatırıldı.

Burhaniyelilerin sağlığını korumak, pandeminin yayılmasını önlemek için, ilçe genelinde başta sağlık işleri ve dezenfekte ekipleri olmak üzere, vatandaşların hijyenik ve sağlıklı kalabilmesi, krizi minimum riskle atlatabilmesi için gece gündüz demeden sokağa çıkma yasaklarında dahi kendi sağlıklarını hiçe sayarak canla başla çalışarak hizmetlerine devam eden Burhaniye Belediyesi personeli ikinci prim ödemelerini de aldı.

Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Ülkemizin içinde bulunduğu hassas durumda hizmetlerin aksamaması ve hijyen koşullarının sürekli olabilmesi adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu süreçte Burhaniyelilerin sağlıklı yaşam sürmesi için mücadele ediyoruz, Bu zor zamanları el birliği ile atlatacağız” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23