• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bunun adı alçaklık! CHP'li yöneticiler terörist cenazesinde boy gösterdi

Yeniakit Publisher
2020-03-05 14:11:00 - 2020-03-05 14:12:43
Bunun adı alçaklık! CHP'li yöneticiler terörist cenazesinde boy gösterdi

2012 yılında güvenlik güçleriyle çatıştıktan sonra köşeye sıkıştırılarak sağ ele geçirilen teröristler arasında yer alan MKP'li Aysel Koç, tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etti. Koç için Cemevi'nde tören düzenlenirken, teröristlere kol kanat geren CHP'li İstanbul il ve ilçe yöneticileri de terörist cenazesini es geçmedi.

2012 yılında Tunceli'de güvenlik güçleriyle çatışmaya giren terörist grup arasında yer alan MKP'li Aysel Koç, o yıldan beri tutulduğu Sincan Kadın Kapalı Cezaevi’nde intihar etti. CHP de her zamanki gibi bir terörist cenazesini kaçırmayıp, törende boy gösterdi.

Sağ ele geçirilen 23 terörist arasında yer alıyordu

Tunceli'nin Ovacık kırsalında, 16 Aralık 2012 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda terör örgütü MKP/HKO mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Köşeye sıkıştırılan teröristler sağ ele geçirildi.

Yakalanan 23 terörist arasında yer alan MKP'li Aysel Koç, tutuklanarak Sincan Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. 2012 yılından bu yana cezaevinde tutuklu olan Koç, önceki gün intihar etti.

Cemevi'ndeki törende terör örgütü lehine slogan attılar

Yeni Şafak'ın haberine göre, terörist Koç için İstanbul Gazi Mahallesi'nde, Gazi Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. "Aysel Koç ölümsüzdür" yazılı pankartların taşındığı törende, terör örgütü lehine sloganlar atıldı.

Terör örgütü PKK'nın yayın organı ANF tarafından haberleştirilen cenaze töreninde ilginç bir bilgi yer aldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

CHP ve HDP yine omuz omuza!

Terörist için düzenlenen törene HDP İstanbul Milletvekili Dilşat Canbaz, HDP İstanbul il ve ilçe yöneticileri, ESP il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra CHP il ve ilçe yöneticileri de katıldı. Haberde CHP'li yöneticilerin ismine yer verilmedi.

CHP'li siyasetçilerin terörist cenazesi sicili

Suriye'de Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirilen terörist Ceren Güneş'in CHP'li Veli Ağbaba tarafından TBMM'de sokulduğu ortaya çıktı. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran skandal CHP'de ilk değil. DHKP-C'li Umut Güney, PYD'li Aziz Güler, DHKP-C'li Elif Sultan Kalsen, DHKP-C'li Berna Yılmaz, DHKP-C'li Mualla Zincir, DHKP-C'li Eylem Yücel ve PYD'li Özge Aydın CHP'li vekillerle ilişkisi ortaya çıkan teröristlerden bazıları.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ERSİN

YA TATİLE YA TERÖRİSTLERE...

bükücü

içerdeki savaş chpkk ile bu ülkenin vatanseverleri ve şehitler tepesini bırakmak istemeyenlerle ki bu günde başlamadı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23