• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu neyin provası! PKK poşileriyle gezip “Vur gerilla” şarkısıyla paylaşıyorlar!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Bu neyin provası! PKK poşileriyle gezip "Vur gerilla" şarkısıyla paylaşıyorlar!

İstanbul’da terör örgütü PKK yandaşı 10 kişilik bir grup, hepsi terör örgütü renklerini içeren poşiler takarak toplu taşım araçlarına binip vatandaşlara korku salmaya çalışıyor.

Vatandaşların tepkisini çeken terörist kılıklı poşili grup, görüntülerini de tiktok’ta terör örgütünün “Vur gerilla” şarkısıyla paylaşıyor.

DERHAL İŞLEM YAPILMALI!

Terörist kıyafetli grubu gören vatandaşlar “Ya sabır” çekerken, sosyal medyadan tepkisini dile getiren vatandaşlar ise, “İstanbul'da PKK paçavraları ile gezip, tiktokta da "Vur Gerilla" diye şarkılar paylaşıp PKK propagandası yapıyorlar. Derhal işlem yapılmalı”, “İstanbul’un göbeğinde teröristler kol geziyor”, “Bu neyin provası” yorumlarıyla yaşanan kepazeliğe bir an önce dur denilmesi çağrısında bulunuyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Bulup  belleyin.

Poyraz

Sarı torbaya sokalım o kadar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23