• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Biti kanlanan Yunan, yavuz hırsız gibi

Yeniakit Publisher
2021-11-24 21:34:00 -
Biti kanlanan Yunan, yavuz hırsız gibi

Bölgede kışkırtıcı politikalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Yunanistan, pişkinlikte zirve yaptı. Yunanistan’ın Kathimerini gazetesinde çıkan bir makalede, Türkiye’nin komşularına karşı tehditkar bir siyaset güttüğü iddia edilerek adeta yavuz hırsızlığa soyunuldu.

Münübe Yılmaz

Bölgede kışkırtıcı politikalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Yunanistan, pişkinlikte zirve yaptı. Yunanistan’ın Kathimerini gazetesinde çıkan bir makalede, Türkiye’nin komşularına karşı tehditkar bir siyaset güttüğü iddia edilerek adeta yavuz hırsızlığa soyunuldu. Tom Ellis tarafından kaleme alınan ve “Ankara,  davranışları nedeniyle Atina'ya sürekli olarak tehdit edici bir şekilde saldırıyor” herzelerinin yumurtlandığı yazıda Türkiye’nin Yunanistan’a tehditlerine dair komik örnekler verilmesi dikkat çekti. İftiralar ve hayal ürünü cümlelerle dolu makalesinde “Açıktır ki Ankara, bölgede güvenliği, barışı ve istikrarı sadece Türkiye'nin garanti edebileceğine inanmaktadır. Bu, oldukça garip bir görüş gibi duruyor” ifadelerini kullanan Ellis, “Bölgeyi istikrarsızlaştıran Yunanistan, Kıbrıs Rum Kesimi, Akdeniz'deki diğer AB üye ülkeleri veya diğer önemli üçüncü ülkeler değil, bizzat Türkiye'dir. Ankara gerçekten çözümün bir parçası ve bölgede istikrar unsuru olmak istiyorsa, tutumunu değiştirmekten başka çaresi yok. Türkiye, yayılmacı görüşlerinden vazgeçip diğer ülkelerle işbirliği ve barış içinde bir arada yaşama ruhunu benimsemek zorundadır. Bu kadar basit” diyerek de Türkiye’ye akıl verdi. 

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yunanistanda linccedilen durust gazeteciye sahip cikilmali, SORUSUNU DAIMA SORALIM, UJUTTURMAYALIM HAYDUT YUNANA/MITCOTAKISE: NEDEN YALAN SOYLUYORSUNUZ?????

....... multeci katili, mora soykirimcisi, makedonya bolucusu, emperyalistlerin kullanisli ahmak wc kagidi YUNAN

Eceli gelen yunan iti

eceli gelen yunan iti Türkiye duvarına pislenmeye çabalıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23