• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

BioNTech duyurdu! Koronavirüs aşısına güncelleme

Yeniakit Publisher
2021-11-30 02:36:00 -
BioNTech duyurdu! Koronavirüs aşısına güncelleme

Alman biyoteknoloji firması BioNTech, Güney Afrika'da tespit edilen koronavirüsün yeni varyantı olan Omicron ile ilgili aşı çalışmaları yürüttüklerini duyurdu.

Alman biyoteknoloji firması BioNTech, koronavirüsün Omicron varyantı inceleme sürecinin devam ettiğini, gerekli olabileceği ihtimaline karşı uyarlanmış bir aşının geliştirildiğini açıkladı.

BioNTech'ten yapılan açıklamada, Omicron varyantını incelemek için laboratuvar testlerini sürdürdürdüklerini, gerekli olabileceği ihtimaline karşı uyarlanmış bir aşının geliştirilmesi üzerinde de çalışıldığını bildirdi.

Kovid-19 varyantı üzerinde araştırmalara başlandı

Şirket, 26 Ekim’deki açıklamasında, Güney Afrika Cumhuriyeti ile Botsvana'da görülen Kovid-19 varyantı üzerinde araştırmalara başlandığını ve mevcut aşıda yeni bir ayarlama gerekip gerekmediğini tespit etmek için de 2 hafta içinde laboratuvar verisi beklediğini ifade etmişti.

Yeni aşı 100 gün içinde

Bu verilerin söz konusu varyantın mRNA aşısında "kaçış varyantı" olup olmayacağı konusunda daha fazla bilgi sağlayacağı belirtilen açıklamada, Pfizer ve BioNTech’in 6 haftada aşıda gerekli değişiklikleri yapma ve 100 gün içinde ilk teslimatları yollama kapasitesinin bulunduğu hatırlatılmıştı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahşi

Sizi şeytanın picleri,yeni, insanligı sömürü sisteminin adı Aşı.Korku,kaos ve panik yaratıp insanları ne idugu belirsiz gramlık su lara bağımlı kılarak teslim almak.Dahasinda ille de bu ilaçları kullanmazsanız,kesinlikle ölürsünüz teranesi ile devam edecek.Kuresel hükümetler bozulan ekonomik sistemlerinin çaresizliği içerisinde bunlarla mücadeleyi göze alamıyorlar.Hatta ayakta kalabilmek için can simidi gibi görüp, bu uyduruk varyantlarla hayatiyetini sürdürmeyi hedefliyorlar.Ama nereye kadar?

Sağlıkçı

Adam 100 günde aşı yapıyor yav. Akla mantığa bilime ilime aykırı. Birileri de buna evet olur diyor. Allah akıl fikir versin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23