• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belediye meclis üyelerine rüşvet operasyonu! Bu kez CHP'liler değil

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Belediye meclis üyelerine rüşvet operasyonu! Bu kez CHP'liler değil

Isparta'da Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen'in ifadesi sonrası, İyi Partili belediye meclis üyeleri Ümit S. ve Yusuf S. gözaltına alındı.

Isparta'da, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında, Meral Akşener’in genel başkanlıktan ayrılmasından sonra İyi Parti'den istifa ederek görevini bağımsız olarak sürdüren Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen ile 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Özmen, 24 Mart'ta rüşvet ve zimmet suçundan tutuklandı.

Soruşturma tüm hızıyla sürerken Mustafa Özmen, ek ifade işlemleri için Yalvaç Adliyesi'ne getirildi.

Zimmet, rüşvet, irtikap, resmi belgede sahtecilik ve soruşturmanın gizliliğini ihlal suçlamaları yöneltilen Özmen, dün saat 09.05'te Yalvaç T Tipi Cezaevi'nden alınarak adliyeye sevk edildi.

Yalvaç Cumhuriyet Başsavcısı tarafından ifadesi alınan Özmen, yaklaşık 12,5 saat süren işlemleri sonrası tekrar cezaevine gönderildi.

Özmen'in ifadesinin ardından, aynı soruşturma kapsamında Gelendost Belediyesi'nin İyi Partili meclis üyeleri Ümit S. ve Yusuf. S. gözaltına alındı.

Gözaltı işlemleri adliyede sürerken, her iki ismin de dosyada yeni deliller kapsamında ifadeye çağrıldığı öğrenildi.

Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü, başka isimlerin de ifadeye çağrılabileceği bildirildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

doğrucu

ARKADAŞ BENİM ÜLKEMDE NE KADAR ÇOK ŞEREFSİZ TÜREMİŞ

kim hakkımızı yiyorsa haksız yere

zehir zıkkım olsun coluk cocuklarından cıksın aminn
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23