• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belediye araçları ile define aramaya çıktı… Valilik harekete geçerek açığa aldı!

Yeniakit Publisher
2018-03-07 11:27:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Belediye araçları ile define aramaya çıktı… Valilik harekete geçerek açığa aldı!

Sivas’ın Kangal ilçesinin Özel İdare Müdür A.E. define aramak için kaçak kazı yaparken yakalandı. Gözaltına alınan Müdür daha sonra valilik tarafından açığa alındı.

Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kurumun iş makinelerini define aramak için kaçak kazıda kullandırdığı iddia edilen A.E. ile kaçak kazı yapan köy muhtarları A.E, İ.İ.Ş. ve onlarla hareket eden A.Ç. İ.T, R.E, M.E, A.R.Ö, S.D. ve C.A'nın yakalanması için Sivas merkez ve Kangal ilçesinde 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 10 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerden 9'u jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Özel İdare Müdürü A.E'nin ise jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu arada, Sivas Valiliği Kangal Özel İdare Müdürü A.E'yi açığa alarak hakkında idari soruşturma başlattı.

Jandarma ekipleri, olayda kullanılan Kangal Özel İdaresine ait bir kepçe ile bazı kazı malzemelerine el koydu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23