• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Halil Başer: "Bayrağımıza uzanan elleri kırarız"

Yeniakit Publisher
2020-01-31 10:13:16 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Başkan Halil Başer: "Bayrağımıza uzanan elleri kırarız"

Kütahya’nın Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, Türk bayrağını yırtan Yunan milletvekiline tepki gösterdi.

Kütahya’nın Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, Türk bayrağını yırtan Yunan milletvekiline tepki gösterdi. Başer, “Türk Bayrağını yırtma küstahlığını gösteren Avrupa’nın şımarık, ırkçı çocukları hadlerini bilmelidir’’ dedi.

Başkan Başer yaptığı açıklamda, ’’Türk bayrağı Türk milletinin itibarını, istikbalinin kutlu iradesini temsil eder. Türk Bayrağını yırtma küstahlığını gösteren Irkçı Yunan Milletvekili Lonnis Lagos’u şiddetle kınıyorum. Ay yıldızlı şanlı al bayrağımız, özgürlüğümüz, bağımsızlığımız, kimliğimiz, inancımız ve vatanımızın sembolüdür. Türk Bayrağının, Avrupa Parlamentosu Genel Kurulunda yırtılması, milletimizin kutsal değerlerine yapılmış açık bir saldırıdır’’ dedi.

Başer, ’’Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir. Avrupa İslam karşıtlığı ve ırkçılığa artık dur demeli. Bayrağımız her yerde şerefle dalgalanmaya devam edecek. Buna mani olmaya hiç bir güç yetmeyecek’’ ifadelerini kıllandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23