• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan duyurdu: Çalışmalar tamamlandı yakında açıklayacağız

Yeniakit Publisher
2021-01-19 13:41:00 - 2021-01-19 14:24:17
Başkan Erdoğan duyurdu: Çalışmalar tamamlandı yakında açıklayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi ve hukukla ilgili reform adımlarında hazırlıkların tamamlandığını, çalışmaların yakında kamuoyuna açıklanacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Düzce, Çorum, Amasya, Bartın ve Karabük İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

İl kongrelerimizi salgın şartları sebebiyle canlı bağlantıyla gerçekleştirmekten elbette memnun değiliz. İçinden geçtiğimiz kritik dönemde başka bir çare olmadığı için süreci bu şekilden nihayete erdireceğiz. En kısa sürede vatandaşlarımızla ve teşkilatımızla kucaklaşmayı diliyoruz. AK Parti teşkilatlarımızın geçtiğimiz yıl 1 milyon yeni üyeyi partimize kazandırmış olmasından büyük bir memnuniyet duyuyorum.

AK Parti'nin yolu milletin yolu, davası milletin davası, gücü milletin gücüdür. Böyle bir misyonla yola çıkmış ve girdiği her seçimden birinci çıkarak 18 yıldır iktidarda kalmış bir parti mensuplarına düşen görev hep daha iyisine çalışmaktır.

Karşımıza çıkan engelleri unutmadık unutmayacağız. AK Parti'nin ülkeyi yönetmesini engellemek için sergilenen ahlaksızlar, yapılanları unutmadık. FETÖ'nün milli iradeyi esir almak için giriştiği saldırıları da bunların borazanlığı yapanları da hep hatırlayacağız.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Türkiye dengeleri değiştirecek konuma ulaştı"

Türkiye bugün bölgesinde ve dünyada dengeleri değiştirecek bir konuma ulaşmıştır. Her projemizi engellemeye çalışanlara bakamayın. Her yatırımdan onlar da istifade ediyor. Milletimiz 'istemezükçülerin' gerçek yüzünü gördüğü için 18 yıldır hiçbirine rağbet etmiyor.

Eski Türkiye kalıntısı polemiklerle siyaset yapıyormuş gibi vakit öldürüyorlar. Kendi partileri içindeki tacizlerin hesabını veremeyenlerin, bu ülkenin yönetimine talip olmaları kara mizah örneğidir. Bu kokuşmuş zihniyetten bu ülkeye hayır gelmez.

Reform gündemimizi belirledik

Türkiye'yi daha da ileriye götürecek reform adımlarımızı oluşturmaya başladık. Reform gündemimizi belirledik. Reformlar kamuoyuna sunma aşamasına geldi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Genç nesil

Kendi cebinden başka bir şey düşünmeyen nifak ehlinin sözlerine, vaadlerine karnımız tok.  

fatih

sayın erdoğan, artık millet evelemeyi gevelemeyi yemiyor. süresiz nafaka, istanbul sözleşmesi, kadın beyanı esas. 6284 ve benzeri adalet ve hakkaniyetten uzak kanunların düzeltilmesini 4-5 yıldır bekliyor. bunları yapmayacaksanız o makamda durmayın lütfen milletin feryadına kulak verin sayenizde 3-4 milyon mağdur oluştu. göz boyamayı bırakın milletin talebine kulak verin artık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23