• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan: Böyle yapanı kapıya koyarım

Yeniakit Publisher
2019-03-20 13:07:00 - 2019-03-20 13:59:50
Başkan Erdoğan: Böyle yapanı kapıya koyarım

Ankapark açılış töreninde konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ''CHP'nin belediye başkanına bakın neler diyor. Benim belediye başkanım böyle desin kapıya koyarım.'' dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, başkentte Ankapark açılış töreninde konuştu. Başkan Erdoğan, ''CHP'nin belediye başkanına bakın neler diyor. Benim belediye başkanım böyle desin kapıya koyarım.'' dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

Son bir haftada vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran pek çok eseri hizmete açtık. Toplam büyüklüğü 1 milyon 300 bin metrekareye varan Ankapark tüm Türkiye'nin gurur sembollerinden biridir. Ankapark'ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır. Bu eserde emeği olan başta Melih Gökçek kardeşime ve diğer çalışanlara bir kez daha teşekkür ediyorum.

Vatandaş 'Allah razı olsun' dedi mi akan sular durur. Bütün mesele o sevgiyi kazanabilmek.

Böyle yapanı kapıya koyarım

Halkımın gönlünün kıran benim de gönlümü kırmış olur. CHP'nin belediye başkanına bakın neler diyor. Benim belediye başkanım böyle desin kapıya koyarım.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kılıçdaroğlu'nun klavuzu karga

Siyaset özünde rekabettir, bir hizmet yarışıdır ama yalan değildir, yalandan daha büyük felaket olamaz. Hatay'da 6 baraj açtık diyoruz. Kılıçdaroğlu diyor ki "Danışmanı yok mu? Nerede 6 baraj?" Ya ben sana söylüyorum senin danışmanın yok mu? Senin kılavuzun kim? Senin kılavuzun karga.

Pandora'nın kutusu açılmıştır

Ankara ve Türkiye'de Pandora'nın kutusu açılmıştır, kimin ne olduğunu biliyoruz. (Millet İttifakı) Ne böyle bir ittifaktan ne de bu ittifakın defolu adayından Ankara'ya bir hayır gelmez.Millet bu oyunu gördü, tezgahın şifrelerini çözdü. Artık olanı olmamış sayamazsınız, hakikati hakaretle örtemezsiniz, gerçeği yalanla kapatamazsınız, güneşi balçıkla sıvayamazsınız, kirli iş birliklerinizi, kanlı pazarlıklarınızı artık saklayamazsınız. Sorulara dürüstçe cevap vermek yerine kaçmak, gazetecilere saldırmak, mızmızlanmak hiç kimseye bir fayda sağlamaz. Elbette Ankaralı kardeşlerim bunun hesabını sandıkta soracaktır.

Ayrıntılar geliyor...

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23