• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Altıntaş’tan birlik ve beraberlik çağrısı

Yeniakit Publisher
2017-05-27 12:26:41 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Başkan Altıntaş’tan birlik ve beraberlik çağrısı

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya Başkanı Kadir Altıntaş, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu hatırlattı.

Malatya Gazeteciler Cemiyetin basın açıklaması yapan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Malatya İl Başkanı Kadir Altıntaş, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu. Altıntaş, ülkenin son dönemlerde zor günlerde geçtiğini belirterek,”Ülkemiz son zamanlarda sıkıntılı dönemlerde geçmektedir. Federasyonumuz bu sıkıntılı dönmelerde 783 milyon metre kare yurt sahasını kapsayan bu bayrak altında yaşayan her kesimden, tüm milletimizi kucaklamaktadır” diye konuştu. 15 Temmuz’da hain bir darbe girişimi yapıldığını belirten Altıntaş, “İç ve dış maşası olan FETÖ terör örgütü 15 Temmuz’da Türkiye’nin dinamitlerini ateşleyerek ülkeyi baştan sona yok etmek istemiştir. Ülkemiz 2023 hedeflerine ulaştırmamak için bütün iç ve dış kaynaklı ihanet güçleri boş durmayacak, bizi parçalayıp bölmek için bütün sıcak ve soğuk savaşları deneyeceklerdir” şeklinde konuştu.

Birlik çağrısında da bulunan Altıntaş, "Bu ihanet güçlerine karşı bir içimizde bir olalım, iri olalım ve hep birlikte Türkiye olalım. Unutmayalım ki bu gemide hepimiz varız. Gemi su alırsa hepimiz batarız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Altıntaş il yönetim kurulunu basına tanıttı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23