• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başbakan Erdoğan'a iş dünyasından tam destek

Yeniakit Publisher
2014-08-09 13:35:00 -
Başbakan Erdoğan'a iş dünyasından tam destek

Yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi iş dünyasından ‘istikrara oy verelim’ mesajı çıktı.

Türkiye’nin ekonomik ve siyasi yönden son 12 yılda ciddi başarılara imza atarak, adeta çağ atladığı  noktasında birleşen iş adamları, seçim sonrası siyasi ve ekonomik istikrarın devam etmesini istiyor. İş dünyası, Cumhurbaşkanlığı seçiminin tamamlanması ile birlikte Türkiye’nin önünün açılacağı görüşünde.

NAİL OLPAK MÜSİAD Başkanı: İlkleri gerçekleştiren lideri istiyoruz

Her zaman ifade ettiğimiz gibi, iş dünyası olarak önceliğimiz, siyasi istikrar sonucu elde edilen ekonomik istikrarımızın ve içinde bulunduğumuz huzur, güven ve pozitif istikrar ortamımızın devam etmesidir. Biz, bugüne kadar milletimize çok başarılı hizmetlerde bulunmuş, ilkleri gerçekleştirmiş bir lider olan, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek yönünde olduğunu görüyoruz. Seçimin milletimize hayırlı olmasını dileriz.

İBRAHİM ÇAĞLAR İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı: Sorumluluk taşıyan herkes desteklemeli

Türkiye’nin sorumluluğunu taşıyan herkesin Başbakanımızın cumhurbaşkanlığı adaylığını desteklemesi gerektiğine inanıyorum. Erdoğan, her süreçte iş dünyasının yanında oldu, sıkıntılarını paylaştı, çözüm için elini taşın altına koymayı bildi. Ülkemizin önünü açmış, iş dünyasına uluslararası özgüven kazandırmış bir başbakanın cumhurbaşkanı olarak daha da büyük katkıları olacağından eminim. İş dünyasının önemli kesimi de böyle düşünüyor.

BAŞARAN ULUSOY (TÜRSAB) Başkanı : Siyasi ve ekonomik başarı ayrılamaz

İlk defa halkın seçtiği seçeceği bir Cumhurbaşkanı seçimi olacak. Bu nokta çok önemli. Türkiye iyi bir ivme yakaladı. Bu ivmenin devam etmesi arzusundayız. İstikrarın sürmesi en büyük isteğimiz. İş dünyası olarak Cumhurbaşkanı kim olursa olsun biz ekonominin iyiye gitmesi ve Türkiye’nin başarılı bir ülke olmasını istiyoruz. Unutmayalım ki siyasi başarı ile ekonomik başarı birbirinden ayrı düşünülemez.

HASAN SERT TÜMSİAD Başkanı : İstikrar ve huzur devam etmeli

Cumhurbaşkanı adayının toplumun her kesimine hitap eden birleştirici, uzlaşmacı ve uzlaştırıcı bir kişi olması gerektiğini düşünüyoruz. Türkiye’yi tanıyan, bugüne kadar başarılı bir şekilde yöneten, tecrübe sahibi ve gelecekte de Türkiye ile ilgili projeleri olan bir Cumhurbaşkanının seçilmesini ve bu Cumhurbaşkanının da destekçisi olduğumuz ifade etmek isteriz. Ayrıca seçilecek kişinin iktidarıyla, muhalefetiyle, halkıyla uyumlu, birlik ve beraberlik duyguları içinde çalışacağından da şüphemiz yoktur.

Süleyman Orakçıoğlu Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı : Tüm iş dünyasının desteğini aldı

İŞ dünyası olarak Sanayi Şurası’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledik. Orada da görüldü ki işadamları Başbakanı tüm gücüyle destekliyor. Türkiye’yi tanıyan bir liderin Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturması demek ekonomik istikrarın sürmesi anlamına geliyor. Türkiye son 10 yılda birçok kırılma dönemlerini çok iyi atlattı. En kötü durumda bile usta başarılara imza attı. Türkiye’ dinamik ve enerjisi yüksek bir ülke. Daha iler gitmek için istikrarın korunması gerekiyor.”

Ahmet Nazif Zorlu Zorlu Holding Yönetim Kurulu: Bölge istikrarına da etkisi olacak

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde beklentimiz belli. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. Zaten bunu meydanlarda söylüyor. Ülke adına hayırlısı olmasını istiyoruz. Çevre ülkelerde durum belli. İnsanlar perişan durumda. Türkiye’den medet umanlara destek olmak için Recep Tayyip Erdoğan’ın koltuğa oturması gerekiyor. Seçimler sonrası ekonominin rayına gireceğini düşünüyorum.

Abdulkadir Konukoğlu Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı: Seçimler sonrası ekonomi rahatlar

Seçimlerden sonra ekonominin daha da hızlanacağını düşünüyorum. Ramazan ayı ile birlikte insanlara bir rehavet çöktü. Ayrıca yaz döneminin de geçmesi ile birlikte insanlar işine konsantre olacak. Eylül başı gibi çok daha hareketli ve dinamik bir Türkiye bekliyorum. Kısacası iyi bir 4’üncü çeyreğe gireceğiz. Hedeflerin tutacağını tahmin ediyorum. Türkiye’yi başarıdan başarıya koşturan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasını diliyoruz.

ÜMİT KİLER Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı: Türkiye son 12 yılda çağ atladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidar olduğu dönem boyunca Türkiye çağ atlamıştır. Hem ekonomik hem siyasi açıdan büyük başarılar elde edilmiştir. Bu istikrarın ve güven ortamının sürmesi için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi gerekiyor. Mevcut anketlerde bunu gösteriyor. Halkın gücünü her zaman arkasında hisseden Recep Tayyip Erdoğan yine sandıktan ilk turda Cumhurbaşkanı çıkacaktır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23