• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Barış Yarkadaş delegenin rüşvet iddiasını paylaştı ve sordu… “CHP şarkılarımı kullanmasın diyen sanatçılar utanırlar mı acaba?”

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Barış Yarkadaş delegenin rüşvet iddiasını paylaştı ve sordu… "CHP şarkılarımı kullanmasın diyen sanatçılar utanırlar mı acaba?"

CHP eski İstanbul Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Kurultay Delegesi Yusuf Göğerkaya’nın rüşvet itirafına ilişkin programın görüntüsünü paylaşıp sanatçıları topa tuttu.

Sosyal medya hesabından CHP Büyük Kurultay Delegesi Yusuf Göğerkaya’nın Tivi6’da katıldığı programda yaptığı samimi rüşvet itirafını paylaşan Barış Yarkadaş; “Mutlak Butlan üzerine tek bir bilgisi olmadan ezbere konuşanlar şu videoyu izlesin: CHP Büyük Kurultay Delegesi Yusuf Gögerkaya: ‘Ben 1.500 dolar karşılığı Özgür Özel’e oy attım. Erzurum İl Başkanı 300 bin dolar aldı…’ ‘CHP şarkılarımı kullanmasın’ diyen sanatçılar şu videoyu izleyip utanırlar mı acaba?” diye yazdı.


“HIRSIZLIĞI, SEÇİME HİLE KARIŞTIRMAYI VE RÜŞVETİ MEŞRU MU GÖRÜYORSUNUZ?”

Barış Yarkadaş, “Siz rüşveti ve ahlaksızlığı mı savunuyorsunuz? Oy hırsızlığı sizi hiç mi rahatsız etmiyor? Hırsızlığı, seçime hile karıştırmayı ve rüşveti meşru mu görüyorsunuz?” sözleriyle Kılıçdaroğlu’ndan şarkılarını kullanmamasını isteyen sanatçılara tepki gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mert

o sanatçı dediğiniz kitlenin derdi rüşvet hırsızlık pavyonculuk değil kim ne çalmış umurlarında değil onların derdi mezhepçilik

Ortunç

CHP gibi Türkiye'de sanat camiası, sanatçıdan, rejisine, yapımcısına, ajansına, menejerinr vb gibi alanlarda dış bağlantıları, içerdeki vakıf, şirket, STK, moda, sponsor vs ilişkileriyle derinlemesine arınmalıdır. Para için her türlü söz yazarlığı, sanatsal rol için evet diyende var, mozeyiğin parça olup Atatürkçülük maskesi ile sanat adı altında her türlü ahlaksızlığı yapanda var. Devlet bu alanı aile yapısını korumsk için çok iyi analiz etmelidir. Bu alanda at izi şt izine çoktan karışmış, sokak dahi bunlarla hareketlenir olmuştur...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23