• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan duyurdu! 17 Ağustos'tan itibaren...

Yeniakit Publisher
2020-08-14 16:21:00 - 2020-08-14 16:56:55
Bakan duyurdu! 17 Ağustos'tan itibaren...

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, il spor merkezleri ve engelli il spor merkezlerinin 17 Ağustos'tan itibaren hizmete açılacağını duyurdu.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla kapatılan çok sayıda işletme yapılan düzenlemeler doğrultusunda tekrar hizmete açıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, normalleşme kapsamında atılan bir adımı daha resmen duyurdu.

Koronavirüs salgını dolayısıyla hizmetine ara verilen il spor merkezleri tekrar faaliyetlerine başlıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 17 Ağustos itibariyle il spor merkezleri ve engelli il spor merkezlerinin açılacağını duyurdu.

Halı sahalar açılmıştı

Normalleşme adımları kapsamında geçtiğimiz gün hizmetine ara verilen halı sahalar tekrar faaliyete açılmıştı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, halı sahaların 12 Ağustos tarihinden itibaren hizmete başlayacağını duyurmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hayrettin Hatunoğlu

Okulları kapatın. Spor, tiyatro, bale, opera salonlarını açın eğitimi yapmayın. yapıyor ''MUŞ'' gibi yapın yani uzaktan uzaktan eğitimin bir eğitim olmadığını sadece insanları kandıran, oyalayan, avutan ama hiç bir işe yaramayan boş bir faaliyet olduğunu biliyorsunuz ama bilmiyormuş gibi yapın. Bize cahil insan lazım sorgulayan araştıran, eleştiren insan yönetenlerin başına bela olur. Onun için önüne ne korsan yiyen insanlara ihtiyaç var bu ülkede.

Öztürk ÖZİSLAM

Bu işte bir tezat var. Bilim Kurulu üyeleri sürekli maske ve mesafe uyarısı yaparken spor yapanlar nasıl maske takıp mesafeye uyacak? Halı sahaların açılması ise intihardır. Spor Bakanı acaba bilim kurulu ile görüşüyor mu? Çok yanlış bir karar. Bu virüsü daha hızlı ve fazla yaymaktan başka bir işe yaramaz. Spor la çoğalma buna deniyor herhalde....!???
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23