• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bak şu ‘FETÖ’cü olmayan’ Sözcü’ye… Bal gibi FETÖ’nün Sözcüsü’sünüz!

Yeniakit Publisher
2017-05-24 11:09:00 - 2017-05-24 11:10:48
Bak şu ‘FETÖ’cü olmayan’ Sözcü’ye… Bal gibi FETÖ’nün Sözcüsü’sünüz!

Geçtiğimiz günlerde FETÖ terör örgütü kapsamında operasyon başlatılan Sözcü gazetesi durumu fırsata çevirerek ajitasyon yapmaya başlamış ‘FETÖ’nün karşısında en çok biz durduk’ gibi beylik lafları ile propaganda başlatmıştı. Fakat, FETÖ ile Sözcü ilişkisini görmek için çok derinlere inmeye gerek yok. İşte Sözcü’nün vitrin yüzü, akıl hocası ve el üstünde tuttuğu köşe yazarı Emin Çölaşan’ın köşesinden FETÖ’ye düzdüğü methiyeler.

yeniakit.com.tr / Haber Merkezi   -  Geçtiğimiz günlerde Sözcü Gazetesi’ne yönelik FETÖ operasyonu başlatılmış gazetenin patronu dahil 3 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Yaşanan süreçte Sözcü’nün patronun firari olduğu ortaya çıkmıştı.

Yine gelinen süreçte Sözcü’nün patronu Burak Akbay’ın FETÖ evlerinde yetiştiği gün yüzüne çıkarılmıştı. Ancak trajikomik olan Sözcü paçavrası başlatılan terör operasyonunu bir ajitasyon haline getirmeye çalışmıştı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ancak Sözcü’nün FETÖ bağını anlamak için çok üst düzey bir araştırmaya, konuyu derinleştirmeye hiç gerek yok. Özellikle 17-25 Aralık girişiminin ardından takındığı tavra bakmak, yaşanan süreçte sergilenen tutumu değerlendirmek bile yeterli. Fakat bugün daha elle tutulu bir bağı gündeme getireceğiz.

Sözcü paçavrasının ‘akıl’ hocası, vitrini Emin Çölaşan’ın kaleme aldığı köşe yazısında FETÖ’ye nasıl methiyeler düzdüğünü hatırlatacağız.

FETÖ ile mücadelenin hız kazandığı dönemlerde örgütün en önemli para kasalarından Kaynak Holding ve uzantılarına operasyonun başlatıldığı dönemde Emin efendi bir yazı kaleme alıyor.

Emin efendinin yazısının ilgili bölümünde hiç yorumsuz bir şekilde veriyoruz, yorum sizin:

Sevgili okuyucularım, “Demokrasi (!)” ile yönetildiği iddia edilen bir ülkede muhalif gazeteler ve televizyon kanalları polis zoruyla, baskınlarla ele geçirilip kapatılıyorsa, bunun hesabı günün birinde mutlaka sorulur.

Dünkü baskınlarda bir kez daha izledik. Medya kuruluşlarına TOMA'larla saldıran, ahalinin üzerine biber gazı sıkıp coplayan, gazetecilere kelepçe takan polis gücü en sonunda başarılı bir operasyonla (!) hedefleri ele geçirdi ve AKP hükümetine sağ salim teslim etti.

Bu gibi olaylar bir süre sonra bizim de başımıza gelecek.

Sözcü ve Doğan grubu benzer baskınlara uğrayacak, hepimiz yaka paça götürüleceğiz.

Diktatörlük düzeninin sonu budur.

Burada açıkça söylüyorum… Bugüne kadar hakkında nice yazılar yazıp mahkemelik olduğum Fethullah ekibinin, başka bir deyişle cemaatin, terörle ilgisi olduğuna hiçbir zaman inanmadım.

Şimdi piyasaya adına FETÖ dedikleri en son terör örgütünü sürdüler (Fethullahçı terör örgütü).

Cemaati yok etmek amacıyla, durduk yerde, aslı astarı olmayan yeni bir dandik örgüt yarattılar.

Hiç kimse bu sözde terör örgütünün hangi silahlı eylemi gerçekleştirdiğini bilmiyor! Devlet belgelerinde, savcılık iddianamelerinde ve mahkeme kararlarında böyle bir bilgi ve belge yer almıyor.

Taktik çok ilginç!

Hükümete karşı olanları terör örgütü ilan edeceksin!

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23