• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aykut Kocaman: Galatasaray, Kadıköy'e gelecek. Ben daha şimdiden 3 puan düşüyorum

Yeniakit Publisher
2018-03-09 02:22:00 - 2018-03-09 02:23:58
Aykut Kocaman: Galatasaray, Kadıköy'e gelecek. Ben daha şimdiden 3 puan düşüyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman çarpıcı analizlerde bulundu.

Aykut Kocaman oyuncuları ile yapılan hatalar üzerine bir toplantı organize etti. Rakamlar masaya döküldü. Neler söylendiği, nelerin yapıldığı, nelerin yapılmadığı konuşuldu. Toplantıya Kocaman’ın tüm teknik ekibi katıldı. Futbolcuların da fikirleri dinlendi.

 

İlk sözü Kocaman aldı:

* Koca 45 dakikayı 64.78 metre yerleşim mesafesi ile oynayan takım maç kazanamaz. Beyler (stoperler) neden bu kadar geride kaldınız.

* Yüzde 64.80 pas yüzdesi sizin gibi üst düzey futbolcuların ayıbıdır. Ortalama ilk yarıda yüzde 75’ken nasıl yüzde 10 oranında düşer.

* Biz ilk yarıda 121 kez hücum bölgesinde topla oynarken onlar sadece 22 kez oynadı ve 2 gol attı. Biz ise 0…
ÖNE ÇIKAN VİDEO

* 28 kez ceza alanına top atıp tek bir gol çıkaramayan sizler sadece 5 kez ceza alanına giren Akhisar’dan 2 gol yemeyi başardınız.

* İlk yarıda 6 şutta 1 isabet yüzdesi yakaladığımızı biliyor musunuz?.. Adamlar 8 şut attı 6 isabet sağladı.

* Rakip yarı alanda 72 top kazanan bir takım ilk yarıda rakipten daha az (16-19) nasıl sahipsiz top kapar.

* İkinci yarı 30 metreye kadar sıkıştırıyoruz. Ama yetenekli dediğimiz arkadaşlarımız (Giuliano ve Valbuena) yapmaları gerekeni yapmıyor.

* Tam top dolaştırmaya ihtiyacımız olan anlarda yaptığınız faullerin farkında mısınız? İkinci yarıda savunan takım 5 siz ise 9 faul yaptınız.

VİDEO ANALİZ TOPLANTISINDA KIYASIYA ELEŞTİRİLER

Daha önce hiç bu kadar sert bir video analiz konuşması yapmayan Aykut Kocaman sözleri bittikten sonra topu futbolculara attı. Herkesin fikrini sordu.

Giuliano ile beraber suçlanan Valbuena, “ön tarafta bize destek olması gereken iki oyuncumuz (Topal ve Josef) kendisini geri atarak oynuyor” çıkışını yaptı. Roman ise, “önümüzdeki ikili (Topal ve Josef) bize o kadar yakın oynuyor ki, rakibin aynı ikilisini (Serginho ve Sissoko) öne alıyorlar. Biz de Martin’le (Skrtel) geriye kaymak zorunda kalıyoruz” kendilerini savundu. Kendilerinin suçlandığını bilen Josef ise “bize (Topal ve kendisi) verilen görevi en iyi şekilde yapıyoruz. Farkında mısınız bilmiyorum ama öndekiler (Valbuena) bizi eleştirirken kendilerinin takım savunmasına herhangi bir faydası olmuyor” dedi.

KOCAMAN’DAN İTİRAFLAR! 5 MADDEDE ANALİZİ YAPTI

Oyuncularının bu eleştirilerinden oldukça memnun kalan Aykut Kocaman ise şapkasını önüne koydu. Tüm takımın önünde kendi hatalarını eleştirdi…

* Beşiktaş maçından sonra doğru rejenerasyonu size veremedim.

* Doğru rejenerasyonu verseydim bazı arkadaşları (Mehmet Ekici) daha önce kullanabilirdim.

* Mental olarak derbi havasından ben çıkamadım, sizi de çıkaramadım.

* Rakibin Galatasaray karşısında 2-1 kaybetmesi beni aldattı.

* Bazı arkadaşlarınız (Isla ve Valbuena) beni hayal kırıklığına uğrattı.

KOCAMAN’A GÖRE LİDERLİK HAFTASI! 31’NCİ HAFTADA ZİRVEDEYİZ

Kocaman toplantının son bölümünde ise “evet 6 puan geri düştük. Artık hiçbir şey bizim elimizde değil. Tüm maçlarımızı kazansak da şampiyon olamayacacağımız ortada. Peki teslim mi olacağız. Yoksa bize güvenenleri, inanları, bizimle gülüp, bizimle ağlayanları sevindirecek miyiz?” diye sordu.

Asıl bu kısmında ise bombayı patlattı:

Herkes daha çok puan kaybedecek. Bir kere Galatasaray, Kadıköy'e gelecek. Farktan ben daha şimdiden 3 puan düşüyorum.  Ardından sırasıyla Trabzon, G.Birliği, Başakşehir, Alanya, Beşiktaş maçları var. Yeter ki biz bu süreçteki maçlarımızı kazanalım. Galatasaray’ın rahat rahat önüne geçeriz. 

Beşiktaş’la zaten 3 puan fark var. Başakşehir’e, Akhisar’a Galatasaray’a gidecekler. 2 beraberlik aldılar mı önlerindeyiz. Yine diyorum, biz kendi maçlarımızı kazanalım yeter.

Başakşehir’in de işi zor. Önümüzdeki 5 haftada biz maçlarımızı kazanalım onları da altımıza alırız. Alanya, Beşiktaş, Akhisar, Malatya ve Galatasaray maçlarından 15 puan alır, kim diyebilir?

Yeter ki biz kazanalım… Tahminlerime göre 31’nci haftada lideriz.

Kaynak:Fotospor

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23