• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avusturya'dan alçak tehdit!

Yeniakit Publisher
2017-04-20 13:39:00 -
Avusturya'dan alçak tehdit!

Aras Kargo'nun yüzde 25 hissesinin sahibi Austrian Post'un Denetim Kurulu Başkanı, Türkiye'deki zorlu siyasi koşulların bu ülkede iş yapmayı yeniden gözden geçirmelerine neden olabileceğini söyledi.

Austrian Post Denetim Kurulu Başkanı, Türkiye'deki zorlu siyasi koşulların bu ülkede iş yapmayı yeniden gözden geçirmelerine neden olabileceğini söyledi.
Şirket Türkiyeli ortağı Aras Kargo ile sorunlar yaşarken, Aras Kargo CEO'su Evrim Aras, Austria Post ile olan ortaklığını bitirmek istediğini açıklamıştı.

Aras Kargo'ya şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras'ın yapmış olduğu başvuru neticesinde ticari kayyum atanmasının yankıları sürerken, Aras Kargo'nun yüzde 25 hissesinin sahibi Austrian Post'tan sert bir açıklama gelmişti.

Austrian Post, şirketin ortaklık yapısı ve hisse alım sürecine ilişkin olarak, pay sahibi Evrim Aras'ın gerçeğe aykırı beyanlarının bir karalama kampanyasına dönüştüğünü belirtmişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23