• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ATA İttifakı'ndan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Yarıştan çekil

Yeniakit Publisher
2023-05-16 00:12:00 -
ATA İttifakı'ndan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Yarıştan çekil

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek, sosyal medya üzerinden Kılıçdaroğlu'na yarıştan çekilme çağrısı yaptı.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek, 14 Mayıs seçimlerinde ikinci tura kalan iki adaydan biri olan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na "çekilme" çağrısı yaptı.

Sinan Oğan'a devretmesini istedi

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Özbek, Kılıçdaroğlu'nun ikinci turdaki yerini, 14 Mayıs seçimlerinde üçüncü olan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a devretmesini istedi.

"Ülkemiz adına en hayırlı olanı olacaktır"

Özbek, paylaşımında "Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, bulunduğu konum itibari ile elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ancak milletin iradesi daha güçlü bir aday istiyor. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2. turdaki sorumluluğu Sn. Sinan Oğan'a devretmesi ülkemiz adına en hayırlı olanı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

siyasi analizci

anten kunten tezgahlar ve tezgahcılar yavaş yavaş su samuru gibi kafasını çıkarmaya başladı bir kaç gün kala bir kaset ile kaset çalar piyasa yaparmı bu gidiş oraya doğru

Ramazan

Şeytanlıkta bir numaralar Erdoğan i devirmek icin verilen gayret Bunların derdi Erdoğan Türkiye degil
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23