• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arınç yine solak medyayı sevindirdi

Yeniakit Publisher
2021-11-19 11:56:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Arınç yine solak medyayı sevindirdi

Ağzını her açtığında AK Parti düşmanı solak medyaya malzeme veren eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, yine malum kesimin mal bulmuş mağribi gibi üzerine atlayacağı açıklamalar yaptı. Arınç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Sedat Peker bir siyasetçiye ayda 10 bin dolar veriyor” sözlerine göndermede bulunarak "Benim hanlarım, hamamların yok. Birileri cebime ayda 10 bin dolar koymuyor" dedi.

Ağzını her açtığında AK Parti düşmanı solak medyaya malzeme veren eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, yine malum kesimin mal bulmuş mağribi gibi üzerine atlayacağı açıklamalar yaptı. Armağan Çağlayan’ın Youtube’daki Gör Beni programına katılan Arınç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Sedat Peker bir siyasetçiye ayda 10 bin dolar veriyor” sözlerine göndermede bulunarak, “Ben şu anda hiç bir resmi sıfatı olmayan biriyim. Fiilen yaptığım iş arabuluculuk. İhtiyari ve resmi arabuluculuk yapıyorum, paramı oradan kazanıyorum. Benim hanlarım, hamamların yok. Birileri cebime ayda 10 bin dolar koymuyor. Biz böyle siyaset yaptık. Bu yüzden hamd olsun emekli maaşımızla geçiniyoruz, o da bize bal gibi yetiyor” diye konuştu.
Arınç, “Kırgın mısınız” sorusuna da “Kırgınım ve üzgünüm. Sonu böyle olmamalıydı. Ben hep zaferleri AK Parti’de gördüm. Milli Selamet, Fazilet, Refah dönemlerimiz çileli dönemlerimizdi. Dört ellimizle sarılır ve siyaset yapardık. İğne ile kuyu kaza kaza biz sadece iktidar ortağı olabildik. Ancak AK Parti’de bütün kapılar açıldı. Millet gürül gürül AK Parti’ye geldi. Ekonomi müthiş, 6 sıfırı atacak durumdayız… AB sürecinde başarılıyız, istihdam almış başını gitmiş. Meclis Başkanı olarak gidilmeyen ülkelere gittim, muhteşem karşılamalar… Ben bunları gördükten sonra yine AK Parti’nin başarılı olmasını isteyeceğim, bu işin sonu böyle olmamalı, böyle bitmemeli” diye cevap verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

President

KENDİSİ SÖYLEMİŞTİ; "BANA AHMAK DİYEBİLİRSİNİZ." DİYE. DEDİK...

Ed

Bu adam ikili oynuyor belki sol taraf beni cumhurbaşkanı adayı yapar diye ikili oynuyor reise söyleyin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23