• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AR-GE’ye 'Uludağ' damgası

Yeniakit Publisher
2018-03-31 09:56:00 -
AR-GE’ye 'Uludağ' damgası

Uludağ İçecek'in Bursa'daki Ar-Ge Merkezi Türkiye’nin içecek sektöründe tescillenmiş ilk Ar-Ge merkezi oldu.

Uludağ İçecek’in Bursa Yenice Fabrikası’nda yer alan Ar-Ge Merkezi Türkiye’nin içecek sektöründe tescillenmiş ilk Ar-Ge merkezi oldu.

Uludağ İçecek CEO’su Mete Öz, Türkiye’nin içecek sektöründe Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan ilk Ar-Ge merkezini açmanın da kendilerine nasip olduğunu söyledi. Tüketicilerin günümüzde her zamankinden farklı beklentileri olduğunun ifade eden Öz, şunları söyledi:

“Tüketicilerden gelen taleplere yanıt veremeyen şirketler oyunun dışında kalıyor. Ancak bu dönemde tüketicilerin ihtiyaçlarını doğru okumak kadar trendleri belirleyen taraf olmak da büyük önem taşıyor. Uludağ İçecek’in Türkiye sınırlarını aşan başarısının arkasında da bu alandaki yetkinliği, DNA’sına işlemiş yenilikçi bakış açısı ve inovasyon yatırımları yer alıyor. Bu çerçevede geçtiğimiz 3 yılda inovasyona ve Ar-Ge Merkezimize yaklaşık 190 milyon TL’lik bir yatırım yaptık.”

“ÜRÜNLERDE KORUYUCUYU ÇIKARDIK”

Teknolojilerini her yıl güncellediklerini söyleyen Öz, “Rakiplerimizin hiçbirinde olmayan su tasfiye sistemimize geride bıraktığımız dönemde aseptik dolum hattımızı da ekledik ve tüketicilerimizin talepleri doğrultusunda tüm ürün gamımızdan koruyucuları çıkardık” diye konuştu. Öz, üretim sürecindeki geçişi önümüzdeki 3 ay içerisinde tamamlayacaklarını ifade ederek, “Böylece portföyündeki gazlı içecek ürünlerinin tamamında aseptik dolum teknolojisini kullanan dünyadaki ilk içecek şirketi olacağız” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO


Yeni Akit Gazetesi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23