• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Apolet tehdidinin arka planı deşifre oldu! 15 Temmuz'un intikamı...

Yeniakit Publisher
2018-06-04 23:48:00 -
Apolet tehdidinin arka planı deşifre oldu! 15 Temmuz'un intikamı...

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’e yönelttiği apolet tehdidinin arka planı deşifre oldu.

 

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olduğu günden bu yana cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni satmak, Kanal İstanbul projesini durdurmak, yerli otomobilin yapımından vazgeçmek gibi vaatlerde bulunan ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında bir varlık gösteremeyen Muharrem İnce, terörle mücadele kahramanlarına saldırmaya başladı.

İnce, 4 bin 500 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği, Akdeniz’e inmesi planlanan terör koridoru projesinin bozulduğu Zeytin Dalı Harekatı’nı yöneten 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel’i Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışladığı gerekçesiyle adeta fırsat kollar gibi apoletini sökmekle tehdit etti. Temel Paşa, daha önce de FETÖ tarafından hedef alınmıştı. FETÖ, 15 Temmuz işgal girişiminde özel suikast timiyle Temel Paşa’nın canına kast etmeye kalktı, ancak başarılı olamadı.

TALİMAT FETÖ’DEN Mİ?

Millete kurşun sıkan, 250 vatan evladını şehit eden alçak FETÖ’cü darbecilere tek söz etmeyen, bu da yetmiyormuş gibi hainler için mağduriyet edebiyatı yapan Muharrem İnce’nin, Temel Paşa’yı hedef alması tek bir adresi gösteriyor o da FETÖ. Çünkü ne CHP ne de cumhurbaşkanı adayı İnce, FETÖ ile mücadele etmeye dar tek bir söz bile vermedi.

FETÖ’YE VAAT ÜSTÜNE VAAT

İnce, FETÖ ve PKK’nın korkulu rüyası OHAL’i kaldırarak, teröristlere can suyu olmayı vaat etti. Bununla yetinmeyen Muharrem İnce, FETÖ’nün yayın organı Ahval’e verdiği mülakatta Kanun Hükmünde Kararname ile devletten temizlenen FETÖ’cü teröristleri yeniden kamuya döndüreceğini alenen ilan etti. İnce ile FETÖ’nün ilişkisi her geçen gün derinleşirken, Temel Paşa’ya yönelik kinde FETÖ’nün payı da belgelendi. Öte yandan Muharrem İnce’nin kim olduğu belli olmayan Amerikalı ile görüşmesinden sonra art arda iftiralarını sıralaması, terörle mücadele kahramanı Temel Paşa’yı hedef alması dikkatlerden kaçmadı.

PKK DA NEFRET EDİYOR

Diğer yandan FETÖ ile beraber, PKK da Temel Paşa’dan nefret ediyor. Vatan haini Adem Huduti’nin komutanlığında Güneydoğu’yu işgale kalkışan PKK terör örgütü, Temel Paşa göreve geldikten sonra Güneydoğu’da adım atamaz hale geldiği gibi, Fırat’ın batısından da temizlendi.

Kaynak: Dirilişpostası

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23