• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara'da feci kaza! ölü ve yaralılar var

Yeniakit Publisher
2019-09-15 11:30:00 - 2019-09-15 11:42:55
Ankara'da feci kaza! ölü ve yaralılar var

Ankara'da bir otomobil park halindeki kamyona çarptı. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybederken çok sayıda da yaralının olduğu bildirildi.

Ankara'dan gelen kaza haberi yürekleri dağladı. Kaza, Ankara Çevre Yolu'nun İncek mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sincan istikametine seyreden Cem D. idaresindeki 26 KC 104 plakalı otomobil, çevre yolu üzerinde park halinde bulunan Burhan E.'ye ait 54 D 0002 plakalı tıra arkadan çarptı.

3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kaza yerine gelen sağlık ekipleri ise çarpma sonucunda savrulan otomobilde bulunan Seda D., Kaan D. ve Kıymet Ç.'nin hayatını kaybettiğini, sürücü Cem D. ile Buğlem G.'nin ise yaralandığını belirledi.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Öte yandan, park halindeki tırın yanında bulunan sürücü Burhan E.'nin de yaralandığı tespit edildi. 3 yaralı, Ankara Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Ankara Çevre Yolu'nun Sincan istikametinde trafik akışı, tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Polis, kazaya ilişkin çalışma başlattı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Devrim ÖZİSLAM

Çevre yolunda parkeden kamyon ve tırlara verilen bu kaçıncı candır? Otoyol polisleri otoyolllarda ve buna bağlı çevre yollarda her ne şekilde olursa olsun parketmiş araçlara bakmadan geçiyor. Polisi suçlamıyorum ama polisin bunlara müdahale edip otoyol güvenliği için gereken önlemleri böyle kazalar olunca mı alması gerekiyor? Diyelimki arızalı. Öyleyse Işıklı uyarı cihaz ve aletlerinin mutlaka yasada belirtildiği gibi koyulup koyulmadığını denetlemeli. Koymamış ise koyduruncaya kadar tüm güvenlik önlemlerini aldırmadan oradan ayrılmamalı. Buna rağmen sürücü koymuyorsa vinç/kurtarıcı getirtşp Kamyon veya tırları çektirmelidir. Yoksa daha çok böyle canlar yanacak. Çevreyolunda böyle gerekli önlemler alınmadan parketmiş bir sürü kamyon ve tırlara her zaman rastlamak mümkün. Kaç kere polis bunlara neden müdahale etmiyor diye şaşırıp kaldık. Otoyollarda Sahipsizmişiz gibiyiz. Polis sadece ceza kesmek ve radar kurmak için mi vardır? Otoyol da parketmiş araçlara neden müdahale etmezler. Üstelik emniyet şeridine parkediyorlar. Ceplere bile girmiyorlar. Çoğu uyuyor sonradan arızalı diyorlar. Ama hiçbir ışıklı ikaz yok. Çoğu Bidon/TENEKE koyuyor. Çünkü BİDON/TENEKE KAFALI lar. Böyle canları yakıyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23