Terör örgütü PKK ve DHKP-C’nin Ankara Üniversitesi Cebeci kampüsündeki destekçileri İslâm’a ve Müslümanlara saldırmaya devam ediyor.
RÜŞTÜ KIVRAK / ANKARA - Geçtiğimiz aylarda Kur’an okumak için toplanan “Müslüman Hanımlar Topluluğu”na mensup öğrencileri darp eden azılı İslâm düşmanlarının son faaliyeti ise Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin kadınlar Mescidini basıp, duvarda asılı olan Hadis ve Ayetleri yırtarak çöp kovasına atmak oldu. Müslüman öğrenciler bu saldırıların üniversite yönetimince cezasız bırakılmasından şikâyetçi.
Yaşanan saldırının ilk olmadığını vurgulayan Ankara Üniversitesi öğrencilerinden İ.A, terör örgütlerinin paravan oluşumları vasıtasıyla kampüsü bir terör kampına çevirdiğini, sadece son bir yıl içinde Müslüman öğrencilere Kur’an okudukları için, Namaz kıldıkları için, İslami sohbet yaptıkları için Öğrenci Kolektifleri gibi marjinal sol gruplar tarafından defalarca linç girişiminde bulunulduğunu anlattı. Defalarca yaşanan saldırının herhangi bir grup ayırmadan bütün Müslümanlara yapıldığını dile getiren İ.A, üniversitenin özel güvenliğinin olaylara müdahale etmekte yetersiz kalmasından ötürü terör oluşumlarının kampüste cirit attığı bilgisini verdi.