• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Amirallerin kafasına bak! Erdoğan'ın sosyal medyadaki takipçi sayısı ile tuhaf savunma

Yeniakit Publisher
2022-03-29 21:52:00 - 2022-03-29 23:21:53

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Amirallerin kafasına bak! Erdoğan'ın sosyal medyadaki takipçi sayısı ile tuhaf savunma

Gece yarısı yayınladıkları darbe imalı bildiri sebebi ile yargılanmaları süren emekli 103 amiralin duruşmaları tamamlandı. İfadesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medyadaki takipçi sayısını öne süren Ali Sadi Ünal, tuhaf bir savunma yaptı.

 Yeniakit.com.tr 

Yayınladıkları darbe imalı bildirinin hesabını veren emekli amirallerin duruşması tamamlandı.

Duruşmada ifade verenlerden emekli amiral Ali Sadi Ünsal, önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef aldı. Bahçeli'nin, "Bu bildiriye imza atanların hesap verme vakti gelmiştir. İbreti alem için, 103 emekli amiralin rütbeleri sökülmelidir." sözlerini aktaran Ünsal, "Bu ifadelerin iddianameye girmesinden dolayı rahatsısız." dedi.

'O mantıkla, siz 103 amiral kaç beğeni aldınız?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya takipçi sayısını öne sürerek tuhaf bir savunma yapan Ünsal, "Twitter'da Cumhurbaşkanımızın 18 milyon takipçisi var; amiraller ile ilgili söyledikleri 0,23 beğeni alıyor; Adalet Bakanı'nın 1,5 milyon takipçiden 12 bin; Hulusi Akar'ın sitesinde 0,57. Bütün bunlara bakıldığında amirallerin duyurusu üzerine bize söylenen 'edepsiz' açıklamaları, milletin vicdanında sınıfta kalmıştır. Türkide'deki yüzlerce STK'dan sadece 8 tanesinden şikayet geldiği görülmüş; hayvan hakları için dahi 1.5 milyon imza toplanmıştır." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz hain darbe girişimini örnek göstererek savunmasına devam eden Ali Sadi Ünsal, şöyle devam etti:

Bu duyuruya attığım imzanın sebebi 15 Temmuz'dur. 15 Temmuz bir sonuçtur; sorumsuzca eylemlerin sonucudur. Nezarete atıldım; Suriyeli ve Afgan göçmenler kadar 44 yıllık bir askere saygı gösterilmedi.

Amirallerin darbe imalı bildirisi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mutmaine

ÇAĞDAŞ ROTA İSLAMDIR

Musafir

Bu 103 laneti bir türlü yargıla amadık ya bu eninde sonunda sorun olacak çünkü bu tipler Türkiye ile alakası bile yok milleti için hic yoktur yarın chp gelsin bunlar en önce nasıl öne gecip kendi gibi hakimleri öne sürüp niceleri hapisi boylar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23