• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altın yatırımcısı buraya dikkat! Hatice Kolçak'tan gram altın için rekor tahmin: Ne zaman olacağını sormayın ama...

Yeniakit Publisher
2022-05-13 13:16:00 - 2022-05-14 09:56:59
Altın yatırımcısı buraya dikkat! Hatice Kolçak'tan gram altın için rekor tahmin: Ne zaman olacağını sormayın ama...

Altın fiyatlarındaki yatay seyir devam ediyor. Küçük yatırımcılar, gram altının ne yönde seyredeceğini merak içerisinde takip ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak, gram altının sene içerisinde 1200 lirayı göreceğini söyledi.

Altın fiyatları, ABD'de enflasyon rakamlarının beklentileri aşması ve doların güçlenmesiyle üç ayın dip seviyesine yaklaştı. Altının art arda dördüncü haftayı da kayıpla kapaması bekleniyor.

Ons tarafı böyleyken gram altın Dolar/TL'deki yükseliş nedeniyle yukarı yönlü hareketini sürdürüyor.

Her Açıdan Youtube kanalına konuk olan ekonomist Hatice Kolçak, gram altının sene içerisinde 1200 lirayı göreceğini söyledi.

Hatice Kolçak yaptığı açıklamada,  "Altında gram altıncıların doları takip etmesi lazım. Dolar/TL yükseldikçe gram altın tarafı d artacaktır. Ons altında düşüş var. Ben ons altında 1900 doların üzerini bekliyorum. Gram altında beklentim 1200 liradır. Ne zaman gelecek diye sormayın ama sene içerisinde görecek.  Ons tarafında Rusya-Ukrayna savaşı devam ediyor. Diğer tarafta Çin meselesi var. Bu gergin ortamda son bulmayacaktır. Savaş coşarsa ons altın fırlar. Şu enflasyon ortamın gram altın tarafı düşmez diyorum" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hani diyordu.

İslam memiş hani diyordu nisan sonu finaldi mayıs 1 den itibaren altın alinmazdı. Yahu mayıs 15 oldu altın hala düşüyor. Bileydim birazdaha gecelik repoya koyardik. Sonradan giderdik. Hani bir laf varya " ELİN LAFI İLE GERDEĞE GİRMEK" aha böyle başkalarının lafı ile bir tarafımıza kazıgi sokarız.

Yorum yapma zararlısın.

İSLAM MEMİS SEN BİR DAHA YORUM YAPMA CUNKU ZARARLİSİN. NİSAN AYİ HANİ SONDU. MAYİS TA CİKACAK VE HAZİRAN TEMMUZDA COK YUKSELECEKTİ. MAYİS 15 OLDU HALA DUSUYOR BİLEYDİK GECELİK REPODAN CİKMAZ SİMDİLERDE GİRERDİM. İNSANLARA SESLENİYORUM BU İSANLARDAN UZAK DURUN. ZARAR ETMEYİN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23