• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altın, dolar, gümüş derken ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan kritik uyarı: Onu sakın almayın

Yeniakit Publisher
2022-01-17 09:35:00 - 2022-01-17 11:52:38
Altın, dolar, gümüş derken ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan kritik uyarı: Onu sakın almayın

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu, altın, konut ve kripto paralara ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu, vatandaşların toprağını ve tarım arazisini asla satmaması gerektiğini ifade etti.

Ramazan Kurtoğlu, vatandaşların varolan paralarını altına ve toprağa yatırması gerektiğini ifade etti.

Kripto sakın almayın

Kurtoğlu yaptığı açıklamada, "Metaverse’ü insanlara kakalıyorlar. Ama Zuckenberg, Havai’den toprak ve arazi alıyor. Aynısını Bill Gates ile Bezos yapıyor. Niye Ege’de gelip arazi alıyorlar. İmkanınız varsa altın, toprak alın ve bunları ve arazini satmayın. Tarım arazileri bir işe yaramıyor diyerek satmayın. Bunlar bizim teminatımızdır. Kripto paraların hiçbirine para yatırmasınlar. Çin yasakladı. Diğer devletler tedbirleri alıyor. Türkiye’den çok ciddi mafyatik sermayeler bu paralar üzerinden çıkarılıyor. Ben sağlamcıyım. Toprak ve altın konusundan vazgeçmeyelim" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Asil

Altını rahat bırakıyorlar mı. Bir hafta veriyor diğer hafta verdiğini alıyor. Hem içerden müdahale, hemde dışarıdan onun bunun toplantıları kriz yaratıyor altının tadı tuzu kaçtı. En iyi yatırım bence YTD ama gayrimenkul al otur yada beklet.

İbrahim.k

Toprağı sakin satmayın demekte ne oluyor, bunun gibiler yüzünden konutlarda suni Yükseliş oluyor, gece kondularda yasiyoruz, aynı şeyi döviz üzerinden söylese mahkemelik.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23